Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperial Trevisana Arcadia F. C.
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Manzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Camozzi verovert de bal door een tackle van achteren. Baracca begaat een overtreding. Baracca krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Roncallo onderschept slim de pass. Farnocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Farnocchi met een sublieme pass. Granelli rent richting de bal. Granelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 0:1

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Cambri de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Manzoni zal de hoekschop nemen. Di Lauro rent richting de bal. Di Lauro draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 1:1

39e minuut.
Gambarini passt de bal in één keer door. Manzoni rent richting de bal. Manzoni geeft de bal voor. Di Lauro is nu in balbezit. Di Lauro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Trevisana 39%, Arcadia F. C. 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 1:1

47e minuut.
Gandini probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minervino met een snelle inworp. Roncallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncallo geeft een lange en hoge pass. Tanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tanzi met een sublieme pass. Di Lauro kopt de bal weg. Riga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandini onderschept slim de pass. Gandini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tegner met een sublieme pass. Di Lauro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Lauro passt de bal in één keer door. Gandini rent richting de bal. Gandini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 2:1

72e minuut.
Sgobbi geeft de bal voor. Inworp. Manzoni met de inworp. Di Lauro probeert de bal met de borst te controleren. Di Lauro haalt uit met een fantastische trap. Facchinetti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 3:1

76e minuut.
Camozzi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carolei komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gambarini kopt de bal weg. Sgobbi heeft problemen om de bal te vangen. Di Lauro is nu in balbezit. Di Lauro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 4:1

86e minuut.
Riga met een sublieme pass. Carolei rent richting de bal. Carolei speelt de bal door. Granelli rent richting de bal. Granelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperial Trevisana 48%, Arcadia F. C. 52%.
Imperial Trevisana - Arcadia F. C. 4:1