Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calcio Padova FC.PIERELLA
Normal Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Tamburini kopt de bal weg. Daar is Rescaldina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescaldina speelt de bal door. Tassistro rent richting de bal. Tassistro haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Facondini rent richting de bal. Potenzieri rent richting de bal. Potenzieri passt de bal in één keer door. Siragusa rent richting de bal. Siragusa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Siragusa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gentile is nu in balbezit. Tamburini rent richting de bal. Gentile verovert de bal door een tackle van achteren. Gentile schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cria rent richting de bal. Cria geeft een hoge lob. Tassistro rent richting de bal. Klungelig pakt Tassistro de bal. Tassistro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Marconato speelt de bal door. Duca rent richting de bal. Rescaldina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rescaldina krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio Padova 46%, FC.PIERELLA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calcio Padova - FC.PIERELLA 0:0

66e minuut.
Rescaldina probeert naar een medespeler te passen. Bagiacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagiacchi passt de bal in één keer door. Tassistro rent richting de bal. Tassistro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marconato geeft een hoge lob. Facondini kopt de bal weg. Cria heeft problemen om de bal te vangen. Siragusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Siragusa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pica met een sublieme pass. Rescaldina is nu in balbezit. Rescaldina probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bagiacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagiacchi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De Gennaro probeert de bal met de borst te controleren. Rescaldina onderschept slim de pass. Rescaldina probeert naar een medespeler te passen. Tassistro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassistro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calcio Padova 52%, FC.PIERELLA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calcio Padova - FC.PIERELLA 0:0