Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Forever AGNocerina
Normal Tactiek a 5
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten very good
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Bohórquez passt de bal in één keer door. Setta met een sublieme pass. Passanti is nu in balbezit. Brianza onderschept slim de pass. Brianza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Setta passt de bal in één keer door. Daar is Passanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Forever - AGNocerina 0:1

13e minuut.
Bohórquez is nu in balbezit. Bohórquez geeft een lange en hoge pass. Salvelli is nu in balbezit. Brianza rent richting de bal. Brianza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fossoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolotti onderschept slim de pass. Tolotti met een sublieme pass. Brianza probeert de bal met de borst te controleren. Brianza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Giro rent richting de bal. Setta onderschept slim de pass. Setta probeert naar een medespeler te passen. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli draait met de bal, schiet en ... Castaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilfoni onderschept slim de pass. Cilfoni probeert naar een medespeler te passen. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Sannicandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setta geeft een lange en hoge pass. Brianza is nu in balbezit. Brianza schiet op doel. Castaldo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Forever 83%, AGNocerina 17%.
Juventus Forever - AGNocerina 0:1

46e minuut.
Fossoni geeft een hoge lob. Tolotti rent richting de bal. Ghigliano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghigliano krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Setta met de inworp. Bohórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohórquez geeft een hoge lob. Brianza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Forever - AGNocerina 0:2

53e minuut.
Setta met de inworp. Bohórquez is nu in balbezit. Bohórquez geeft een lange en hoge pass. Brianza heeft problemen om de bal te vangen. Brianza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Prisecari met een snelle inworp. Setta is nu in balbezit. Setta passt de bal in één keer door. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bohórquez geeft een lange en hoge pass. Daar is Passanti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cristofoli de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Forever - AGNocerina 0:3

64e minuut.
Tolotti is nu in balbezit. Tolotti passt de bal zonder na te denken. Cilfoni rent richting de bal. Brianza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brianza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bohórquez is nu in balbezit. Bohórquez geeft een hoge lob. Fossoni heeft problemen om de bal te vangen. Brianza rent richting de bal. Brianza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Forever - AGNocerina 0:4

68e minuut.
Setta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bohórquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohórquez geeft een lange en hoge pass. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli haalt uit met een fantastische trap. Castaldo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Bledig passt de bal in één keer door. Setta rent richting de bal. Setta probeert naar een medespeler te passen. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Fernández Pino komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ghigliano is nu in balbezit. Ghigliano passt de bal zonder na te denken. Fossoni rent richting de bal. Brianza onderschept slim de pass. Brianza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Carlucci komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Carlucci is nu in balbezit. Ghigliano is nu in balbezit. Ghigliano met een sublieme pass. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli haalt uit met een fantastische trap. Castaldo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Forever - AGNocerina 0:5

83e minuut.
Bledig geeft een hoge lob. Daar is Setta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Setta passt de bal in één keer door. Salvelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvelli schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Tolotti geeft de bal voor. Salvelli is nu in balbezit. Salvelli haalt uit met een fantastische trap. Carlucci is nu in balbezit. Carlucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Forever - AGNocerina 0:6

90e minuut.
Fernández Pino rent richting de bal. Fernández Pino geeft een lange en hoge pass. Daar is Cristofoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Forever 87%, AGNocerina 13%.
Juventus Forever - AGNocerina 0:6