Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dybala Arcadia F. C.
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31 gemiddelde waardering 18
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Tuus onderschept slim de pass. Tuus passt de bal in één keer door. Rădulescu speelt de bal door. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Arcadia F. C. 1:0

14e minuut.
Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Falconetti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Navas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rădulescu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cambri kopt de bal weg. Carolei heeft problemen om de bal te vangen. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Cambri bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas onderschept slim de pass. Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carolei is nu in balbezit. Carolei geeft een hoge lob. Bonizzoni rent richting de bal. Bonizzoni schiet op doel. Gottarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Amalfi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cacciavillani kopt de bal weg. Daar is Carolei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas is nu in balbezit. Navas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Soro met een sublieme pass. Bulut is nu in balbezit. Bulut passt de bal zonder na te denken. Daar is Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navas schiet op doel. Facchinetti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Paletti met een sublieme pass. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Paletti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 41%, Arcadia F. C. 59%.
Dybala - Arcadia F. C. 1:0

51e minuut.
Falconetti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minervino is nu in balbezit. Bulut speelt de bal door. Navas is nu in balbezit. Navas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Paletti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cambri de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özbalcı zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Sgobbi de bal. Facchinetti bokst de bal weg. Navas rent richting de bal. Navas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Arcadia F. C. 2:0

58e minuut.
Rădulescu rent richting de bal. Rădulescu passt de bal zonder na te denken. Sgobbi rent richting de bal. Navas onderschept slim de pass. Navas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Arcadia F. C. 3:0

75e minuut.
Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. Rădulescu speelt de bal door. Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Navas draait met de bal, schiet en ... Sgobbi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Facchinetti met een sublieme pass. Rădulescu kopt de bal weg. Navas is nu in balbezit. Navas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dybala - Arcadia F. C. 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dybala 37%, Arcadia F. C. 63%.
Dybala - Arcadia F. C. 4:0