Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Team FC Bombersss
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Torza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosti verovert de bal door een tackle van achteren. Tosti passt de bal met de wreef. Pagliarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliarulo draait met de bal, schiet en ... Partele kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Curatolo is nu in balbezit. Curatolo speelt de bal door. Pagliarulo rent richting de bal. Pagliarulo draait met de bal, schiet en ... Partele werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Bombersss 1:0

15e minuut.
Gargiuli is nu in balbezit. Salaris onderschept slim de pass. Salaris speelt de bal door. Tosti is nu in balbezit. Tosti schiet op doel. Partele verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Balestrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Balestrino geeft een hoge lob. Pagliarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ottolino neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Team FC 39%, Bombersss 61%.
New Team FC - Bombersss 1:0

47e minuut.
Massolo geeft een hoge lob. Torza kopt de bal weg. Perillo probeert de bal aan de voet te houden. Lellis rent richting de bal. Lellis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Goriani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Salaris de bal. Salaris speelt de bal door. Pagliarulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagliarulo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Bombersss 2:0

63e minuut.
Reggiardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosti controleert de bal met de borst. Gargiuli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosti onderschept slim de pass. Tosti geeft de bal voor. Partele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Scalera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ottolino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tosti is nu in balbezit. Tosti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
New Team FC - Bombersss 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Team FC 38%, Bombersss 62%.
New Team FC - Bombersss 3:0