Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic Lesbo Gioietta2018
442 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Pascalis rent richting de bal. Giacco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pascalis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melfi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Liunio controleert de bal met de borst. Ceschi is nu in balbezit. Ceschi haalt uit met een fantastische trap. Rofrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 46%, Gioietta2018 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Celtic Lesbo - Gioietta2018 0:0

52e minuut.
Zicola bereikt de bal nog maar net als eerste. Zicola geeft een lange en hoge pass. Pascalis probeert de bal aan de voet te houden. Giacco rent richting de bal. Giacco geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Furi is nu in balbezit. Melfi onderschept slim de pass. Melfi geeft een lange en hoge pass. Sauli is nu in balbezit. Sauli draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Avesano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bariloni onderschept slim de pass. Bariloni probeert naar een medespeler te passen. Pedrali rent richting de bal. Pedrali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Melfi rent richting de bal. Melfi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dilorenzo de bal. Sauli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauli haalt uit met een fantastische trap. Rofrano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic Lesbo - Gioietta2018 0:1

73e minuut.
Pedrali rent richting de bal. Bariloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrali speelt de bal door. Zicola is nu in balbezit. Zicola haalt uit met een fantastische trap. Gosparini bokst de bal weg.

82e minuut.
Prata met een snelle inworp. Dilorenzo is nu in balbezit. Furi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furi krijgt een gele kaart. Dilorenzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melfi komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic Lesbo 49%, Gioietta2018 51%.
Celtic Lesbo - Gioietta2018 0:1