Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Carov lucas1980
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Lovaglio passt de bal met de wreef. Perich rent richting de bal. Perich geeft de bal voor. Cruciano is nu in balbezit. Cruciano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Bosoni rent richting de bal. Perich verovert de bal door een tackle van achteren. Perich speelt de bal door. Cruciano is nu in balbezit. Cruciano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carov - lucas1980 0:1

9e minuut.
Guidolin probeert naar een medespeler te passen. Sironi heeft problemen om de bal te vangen. Cruciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruciano haalt uit met een fantastische trap. Taverno probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Giordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordan passt de bal in één keer door. Bosoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Perich verovert de bal door een tackle van achteren. Perich haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Perich passt de bal zonder na te denken. Cruciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosoni rent richting de bal. Cruciano verovert de bal door een tackle van achteren. Colomba probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Galizia speelt de bal door. Giordan rent richting de bal. Giordan geeft de bal voor. Cruciano bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruciano haalt uit met een fantastische trap. Cefariello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Landolfi onderschept slim de pass. Landolfi geeft een lange en hoge pass. Cruciano kopt de bal weg. Lovaglio is nu in balbezit. Lovaglio geeft een hoge lob. Cefariello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cruciano is nu in balbezit. Cruciano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carov - lucas1980 0:2

28e minuut.
Galizia rent richting de bal. Galizia passt de bal zonder na te denken. De Groen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruciano verovert de bal door een tackle van achteren. Cruciano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Iob geeft de bal voor. Landolfi rent richting de bal. Galizia probeert naar een medespeler te passen. Landolfi is nu in balbezit. Landolfi schiet op doel. Scialpi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Sironi speelt de bal door. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Galizia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Galizia krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carov 60%, lucas1980 40%.
Olimpia Carov - lucas1980 0:2

55e minuut.
Sironi kopt de bal weg. Daar is Solacca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin schiet op doel. Scialpi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carov - lucas1980 1:2

68e minuut.
Colomba geeft de bal voor. Klungelig pakt Sanesi de bal. Sanesi speelt de bal door. Guidolin rent richting de bal. Guidolin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Carov - lucas1980 2:2

69e minuut.
Sironi heeft problemen om de bal te vangen. Cruciano rent richting de bal. Sironi begaat een overtreding. Sironi krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Boffilo is nu in balbezit. Perich onderschept slim de pass. Perich speelt de bal door. Cruciano rent richting de bal. Cruciano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Solacca is nu in balbezit. Iob verovert de bal door een tackle van achteren. Iob speelt de bal door. Guidolin is nu in balbezit. Guidolin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Galizia passt de bal in één keer door. Cruciano rent richting de bal. Taverno rent richting de bal. Cruciano onderschept slim de pass. Cruciano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Guidolin speelt de bal door. Iob bereikt de bal nog maar net als eerste. Iob passt de bal in één keer door. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin schiet op doel. Scialpi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carov - lucas1980 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carov 58%, lucas1980 42%.
Olimpia Carov - lucas1980 3:2