Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Carov Sabauda FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Colomba met een sublieme pass. Sironi is nu in balbezit. Sironi passt de bal in één keer door. Guidolin is nu in balbezit. Guidolin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Milano passt de bal met de wreef. Bigioli rent richting de bal. Bigioli passt de bal met de wreef. Bai is nu in balbezit. Bai schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Klungelig pakt Boffilo de bal. Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sironi passt de bal in één keer door. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin schiet op doel. Vangone verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Landolfi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ceccherini controleert de bal met de borst. Boffilo rent richting de bal. Sironi is nu in balbezit. Sironi draait met de bal, schiet en ... Vangone bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carov 46%, Sabauda FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Carov - Sabauda FC 0:0

46e minuut.
Bellia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Landolfi met een snelle inworp. Sironi kan de bal niet met de borst controleren. Sironi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carov - Sabauda FC 1:0

58e minuut.
Taverno geeft een lange en hoge pass. Guidolin rent richting de bal. Sironi rent richting de bal. Guidolin rent richting de bal. Guidolin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Gazzaneo is nu in balbezit. Iob verovert de bal door een tackle van achteren. Iob passt de bal met de wreef. Guidolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Guidolin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sion geeft een hoge lob. Boffilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigioli maakt een afschuwelijke overtreding. Boffilo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Boffilo kan niet meer verder spelen. Cherubini komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Bosoni is nu in balbezit. Mondillo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colomba. Mondillo raakt geblesseerd tijdens het duel. Bellia met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mondillo probeert naar een medespeler te passen. Bellia is nu in balbezit. Bellia passt de bal in één keer door. Bigioli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigioli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carov 50%, Sabauda FC 50%.
Olimpia Carov - Sabauda FC 1:0