Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tibey ScuncaSSi
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Diano probeert naar een medespeler te passen. Lucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucchetti passt de bal zonder na te denken. Pirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tibey - ScuncaSSi 1:0

19e minuut.
Diano rent richting de bal. Pancallo speelt de bal door. Nespole is nu in balbezit. Pirelli is nu in balbezit. Pirelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pirelli speelt de bal door. Nespole bereikt de bal nog maar net als eerste. Molignano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Carraresi geeft een hoge lob. Bulf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nespole met een sublieme pass. Pirelli is nu in balbezit. Pirelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tibey - ScuncaSSi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tibey 49%, ScuncaSSi 51%.
Tibey - ScuncaSSi 2:0

46e minuut.
Bulf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nespole rent richting de bal. Nespole passt de bal met de wreef. Pirelli is nu in balbezit. Pirelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tibey - ScuncaSSi 3:0

55e minuut.
Daar is Guarnieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lorenzon bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarnieri maakt een afschuwelijke overtreding. Guarnieri krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Diano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pancallo. Diano raakt geblesseerd tijdens het duel. Defilippo met een snel genomen vrije trap. Bizozzero is nu in balbezit. Pirelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pirelli schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Pacco de bal onder controle te krijgen. Tovani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tovani speelt de bal door. Pacco is nu in balbezit. Pacco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Gulli passt de bal met de wreef. Lucchetti probeert naar een medespeler te passen. Bizozzero is nu in balbezit. Pirelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pirelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tibey 59%, ScuncaSSi 41%.
Tibey - ScuncaSSi 3:0