Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giovani lottatori NeroFrigorifero
Normal Tactiek offensiva
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 34.6
average Schieten average
poor Passen average
weak Verdedigen average


3e minuut.
Salgado schiet op doel. Zielony probeert de bal aan de voet te houden. Alescio bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor onderschept slim de pass. Pastor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:1

7e minuut.
Alescio speelt de bal door. Frosi rent richting de bal. Frosi speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kemp is nu in balbezit. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmeggiani rent richting de bal. Fielek verovert de bal door een tackle van achteren. Fielek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zeco met een sublieme pass. De bal rolt over de achterlijn. Luchev trapt de bal weg van het doel. Fielek rent richting de bal. Fielek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Parmeggiani speelt de bal door. Scattone speelt de bal door. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Inworp. Pierron komt het veld opgelopen. Kubera komt het veld opgelopen. Szélpál komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Musto heeft problemen om de bal te vangen. Pierron onderschept slim de pass. Zielony bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierron schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pierron raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Illovszky komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Zielony kopt de bal weg. Masala heeft problemen om de bal te vangen. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Illovszky onderschept slim de pass. Zielony is nu in balbezit. Illovszky rent richting de bal. Illovszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:2

33e minuut.
Callé rent richting de bal. Callé speelt de bal door. Illovszky rent richting de bal. Zielony rent richting de bal. Zielony draait met de bal, schiet en ... Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 50%, NeroFrigorifero 50%.
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:2

48e minuut.
Parmeggiani probeert naar een medespeler te passen. Kemp bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scattone. Scattone krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Trevižan is nu in balbezit. Trevižan geeft een lange en hoge pass. Illovszky is nu in balbezit. Illovszky draait met de bal, schiet en ... Vanzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Watts komt het veld opgelopen. Watts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Trevižan de bal. Trevižan geeft een hoge lob. Illovszky is nu in balbezit. Illovszky schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Parmeggiani geeft een hoge lob. Watts kopt de bal weg. Zielony heeft problemen om de bal te vangen. Illovszky is nu in balbezit. Illovszky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Caccavello rent richting de bal. Trevižan geeft een hoge lob. Zielony is nu in balbezit. Zielony schiet op doel. Vanzini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:3

65e minuut.
Zielony is nu in balbezit. Masala verovert de bal door een tackle van achteren. Illovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Illovszky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:4

71e minuut.
Trevižan rent richting de bal. Trevižan geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Watts de bal onder controle te krijgen. Zielony is nu in balbezit. Zielony geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kubera kopt de bal weg. Klungelig pakt Zielony de bal. Alescio probeert naar een medespeler te passen. Illovszky is nu in balbezit. Illovszky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Inworp. Watts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zielony speelt de bal door. Illovszky rent richting de bal. Illovszky schiet op doel. Vanzini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Masala probeert naar een medespeler te passen. Trevižan controleert de bal met de borst. Illovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Illovszky haalt uit met een fantastische trap. Vanzini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 63%, NeroFrigorifero 37%.
Giovani lottatori - NeroFrigorifero 0:5