Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuore Azzurro Giovani lottatori
433z Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 26.6
good Schieten average
weak Passen poor
average Verdedigen weak


11e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Vanzini niet meer kan verder spelen. Ramseier komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gülaçar verovert de bal door een tackle van achteren. Gülaçar passt de bal zonder na te denken. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Giovani lottatori 1:0

44e minuut.
Vaso onderschept slim de pass. Vaso passt de bal met de wreef. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochanek rent richting de bal. Kochanek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 48%, Giovani lottatori 52%.
Cuore Azzurro - Giovani lottatori 1:0

53e minuut.
Gülaçar passt de bal in één keer door. Kochanek heeft problemen om de bal te vangen. Gülaçar rent richting de bal. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich draait met de bal, schiet en ... Ramseier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Scattone is nu in balbezit. Scattone geeft de bal voor. Gülaçar heeft problemen om de bal te vangen. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cuore Azzurro - Giovani lottatori 1:1

65e minuut.
Vaso passt de bal met de wreef. Gülaçar rent richting de bal. Gülaçar speelt de bal door. Kochanek rent richting de bal. Kochanek haalt uit met een fantastische trap. Ramseier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Giovani lottatori 2:1

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Parmeggiani de bal onder controle te krijgen. Pilich is nu in balbezit. Kochanek is nu in balbezit. Pilich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilich draait met de bal, schiet en ... Ramseier bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Scattone is nu in balbezit. Neuman verovert de bal door een tackle van achteren. Neuman geeft de bal voor. Pilich rent richting de bal. Pilich draait met de bal, schiet en ... Ramseier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Musto is nu in balbezit. Pilich verovert de bal door een tackle van achteren. Pilich met een sublieme pass. Dekelver is nu in balbezit. Dekelver draait met de bal, schiet en ... Ramseier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Alescio is nu in balbezit. Biernat onderschept slim de pass. Biernat probeert naar een medespeler te passen. Pilich is nu in balbezit. Pilich schiet op doel. Ramseier bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - Giovani lottatori 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 41%, Giovani lottatori 59%.
Cuore Azzurro - Giovani lottatori 3:1