Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 18:37
  • Competitiewedstrijd: Eccellenza.027
  • Stadion: Krot Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2759
Krot fc diablos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten weak
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Di Toro de bal. Pecorari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecorari speelt de bal door. Nava rent richting de bal. Nava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bracalari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracalari geeft een hoge lob. Inworp. Gerasia met een snelle inworp. Grava verovert de bal door een tackle van achteren. De bal vliegt tegen de lat. Culicchi probeert de bal met de borst te controleren. Fagnoni rent richting de bal. Fagnoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krot - fc diablos 1:0

16e minuut.
Bracalari geeft een hoge lob. Gerasia kopt de bal weg. Tendone speelt de bal door. Daar is Nava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nava haalt uit met een fantastische trap. Mattavelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Giorgetta met de inworp. Tendone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tendone passt de bal zonder na te denken. Nava rent richting de bal. Nava haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Casoli met een sublieme pass. Cubadda is nu in balbezit. Limonta rent richting de bal. Cubadda verovert de bal door een tackle van achteren. Cubadda geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krot 58%, fc diablos 42%.
Krot - fc diablos 1:0

49e minuut.
Grava met een sublieme pass. Fagnoni rent richting de bal. Gulla is nu in balbezit. Fagnoni is nu in balbezit. Fagnoni draait met de bal, schiet en ... Luparini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sedrani speelt de bal door. Gulla rent richting de bal. Fagnoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagnoni haalt uit met een fantastische trap. Luparini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krot - fc diablos 2:0

86e minuut.
Pecorari rent richting de bal. Pecorari passt de bal met de wreef. Casoli probeert de bal aan de voet te houden. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krot - fc diablos 2:1

89e minuut.
Tendone verovert de bal door een tackle van achteren. Casoli geeft de bal voor. Gulla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fagnoni is nu in balbezit. Fagnoni draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Krot - fc diablos 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krot 38%, fc diablos 62%.
Krot - fc diablos 3:1