Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giovani lottatori Bucine
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 21.2
adequate Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Cimarosto heeft problemen om de bal te vangen. Parmeggiani is nu in balbezit. Capotosti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parmeggiani wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

8e minuut.
Alescio is nu in balbezit. Alescio passt de bal met de wreef. Bonacolsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Scattone passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bravetti de bal onder controle te krijgen. Inworp. Frosi met een snelle inworp. Pietras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Zeco rent richting de bal. Fionovelli onderschept slim de pass. Fionovelli passt de bal in één keer door. Scattone is nu in balbezit. Scattone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Alescio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alescio passt de bal zonder na te denken. Villani rent richting de bal. Salgado onderschept slim de pass. Salgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Bucine 1:0

29e minuut.
Bonacolsi is nu in balbezit. Scattone verovert de bal door een tackle van achteren. Scattone passt de bal met de wreef. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vivardi heeft problemen om de bal te vangen. Scattone verovert de bal door een tackle van achteren. Scattone geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 29%, Bucine 71%.
Giovani lottatori - Bucine 1:0

55e minuut.
Fucile kopt de bal weg. Salgado probeert de bal aan de voet te houden. Scattone bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado rent richting de bal. Salgado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Bucine 2:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fazzini met een harde bal richting middenveld. Parmeggiani probeert naar een medespeler te passen. Scattone is nu in balbezit. Scattone schiet op doel. Fazzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Alescio rent richting de bal. Alescio geeft de bal voor. Salgado rent richting de bal. Salgado draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Bucine 3:0

77e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Pietras geeft een hoge lob. Vivardi kopt de bal weg. Cimarosto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimarosto draait met de bal, schiet en ... Ramseier bokst de bal weg.

86e minuut.
Fucile rent richting de bal. Fucile geeft een lange en hoge pass. Parmeggiani probeert naar een medespeler te passen. Scattone is nu in balbezit. Scattone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giovani lottatori - Bucine 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giovani lottatori 31%, Bucine 69%.
Giovani lottatori - Bucine 4:0