Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A-L City Padule.fc
Seconda tattica Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


15e minuut.
Del Dottore is nu in balbezit. Csák onderschept slim de pass. Garbossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbossa haalt uit met een fantastische trap. Gaballo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 1:0

20e minuut.
Travaglio is nu in balbezit. Lichev onderschept slim de pass. Lichev met een sublieme pass. Garbossa is nu in balbezit. Garbossa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Csák is nu in balbezit. Csák passt de bal zonder na te denken. Garbossa is nu in balbezit. Garbossa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 2:0

36e minuut.
Travaglio met een sublieme pass. Daar is Lichev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichev passt de bal zonder na te denken. Daar is Csák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csák draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bilisari geeft een hoge lob. Gallino heeft problemen om de bal te vangen. Csák rent richting de bal. Csák haalt uit met een fantastische trap. Gaballo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 3:0

44e minuut.
Boletti is nu in balbezit. Halmosi verovert de bal door een tackle van achteren. Halmosi passt de bal in één keer door. Garbossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbossa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-L City 36%, Padule.fc 64%.
A-L City - Padule.fc 4:0

47e minuut.
Lichev bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichev geeft een lange en hoge pass. Bilisari rent richting de bal. Bilisari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 5:0

54e minuut.
Bilisari rent richting de bal. Bilisari geeft een hoge lob. Del Dottore bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák onderschept slim de pass. Csák schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Lasocki met een sublieme pass. Terlizzi rent richting de bal. Terlizzi passt de bal in één keer door. Csák rent richting de bal. Csák draait met de bal, schiet en ... Gaballo bokst de bal weg.

68e minuut.
Terlizzi is nu in balbezit. Terlizzi passt de bal in één keer door. Garbossa is nu in balbezit. Garbossa draait met de bal, schiet en ... Gaballo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft de bal voor. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák schiet op doel. Gaballo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 6:0

79e minuut.
Bilisari passt de bal zonder na te denken. Garbossa rent richting de bal. Garbossa passt de bal zonder na te denken. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cherini rent richting de bal. Cherini geeft de bal voor. Travaglio heeft problemen om de bal te vangen. Garbossa rent richting de bal. Garbossa schiet op doel. Gaballo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 7:0

84e minuut.
Cherini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherini schiet op doel. Dolci kopt de bal weg. Lichev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lichev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák draait met de bal, schiet en ... Gaballo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 8:0

88e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft een lange en hoge pass. Del Dottore probeert de bal met de borst te controleren. Csák rent richting de bal. Csák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cherini rent richting de bal. Cherini geeft een lange en hoge pass. Garbossa rent richting de bal. Garbossa haalt uit met een fantastische trap. Gaballo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-L City - Padule.fc 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-L City 28%, Padule.fc 72%.
A-L City - Padule.fc 9:0