Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guabineros FC Deportivo Porro
LadeFifa Tactiek Mettal
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.7 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten adequate
adequate Passen good
excellent Verdedigen solid


5e minuut.
Terzanidis onderschept slim de pass. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pato is nu in balbezit. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Jurat onderschept slim de pass. Jurat passt de bal zonder na te denken. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 1:0

14e minuut.
Bison rent richting de bal. Lindström verovert de bal door een tackle van achteren. Lindström passt de bal zonder na te denken. Jurat rent richting de bal. Jurat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brzozowski onderschept slim de pass. Brzozowski speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Perron rent richting de bal. Perron passt de bal in één keer door. Jurat bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurat schiet op doel. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 2:0

39e minuut.
Barreto geeft de bal voor. Lindström kopt de bal weg. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 3:0

45e minuut.
Terzanidis verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Terzanidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poniedziałek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 35%, Deportivo Porro 65%.
Guabineros FC - Deportivo Porro 3:0

50e minuut.
Bá Lộc rent richting de bal. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso passt de bal zonder na te denken. Terzanidis is nu in balbezit. Terzanidis schiet op doel. Poniedziałek bokst de bal weg.

52e minuut.
Perron onderschept slim de pass. Perron speelt de bal door. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Vera probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 4:0

53e minuut.
Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron geeft de bal voor. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. Vera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 5:0

57e minuut.
Jurat geeft een hoge lob. Mihu speelt de bal door. Klungelig pakt Reinoso de bal. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Mihu rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto probeert naar een medespeler te passen. Brzozowski rent richting de bal. Brzozowski geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Lindström rent richting de bal. Lindström geeft een hoge lob. Daar is Sauvage, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski draait met de bal, schiet en ... Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurat rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Vera speelt de bal door. Klungelig pakt Lindström de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bison. Bison krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Perron probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski geeft een lange en hoge pass. Jurat rent richting de bal. Jurat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 6:0

73e minuut.
Valvo is nu in balbezit. Valvo geeft de bal voor. Perron probeert naar een medespeler te passen. Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawidowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Valvo passt de bal zonder na te denken. Perron bereikt de bal nog maar net als eerste. Perron passt de bal zonder na te denken. Dawidowski heeft problemen om de bal te vangen. Dawidowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 7:0

82e minuut.
Bazluk onderschept slim de pass. Brzozowski is nu in balbezit. Reinoso begaat een overtreding. Reinoso krijgt een gele kaart. Brzozowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bazluk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dawidowski is nu in balbezit. Dawidowski schiet op doel. Vera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guabineros FC - Deportivo Porro 8:0

84e minuut.
Sauvage is nu in balbezit. Sauvage geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lindström met een snelle inworp. Jurat geeft een hoge lob. Vera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guabineros FC 28%, Deportivo Porro 72%.
Guabineros FC - Deportivo Porro 8:0