Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ebenezer CD GEMN
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Inworp. Bastidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Olivo rent richting de bal. Carache verovert de bal door een tackle van achteren. Carache geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Bandres met een sublieme pass. Barandarian speelt de bal door. Lozano kopt de bal weg. Bandres rent richting de bal. Bandres draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Pulgar heeft problemen om de bal te vangen. Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres geeft een lange en hoge pass. Olivo rent richting de bal. Olivo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canelón met een harde bal richting middenveld. Ramírez probeert de bal met de borst te controleren. Olivo rent richting de bal. Olivo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Carache verovert de bal door een tackle van achteren. Carache met een sublieme pass. Olivo is nu in balbezit. Olivo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - GEMN 0:1

34e minuut.
Orozco probeert naar een medespeler te passen. Andrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrus roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Andrus kan niet meer verder spelen. Peñaranda komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Ramírez speelt de bal door. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano rent richting de bal. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ebenezer CD - GEMN 1:1

40e minuut.
Orozco rent richting de bal. Met opzet legt Lozano zijn tegenspeler op de grond. Orozco raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramírez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco draait met de bal, schiet en ... Cabrera heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ebenezer CD - GEMN 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebenezer CD 58%, GEMN 42%.
Ebenezer CD - GEMN 2:1

47e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Bastidas is nu in balbezit. Bastidas geeft een hoge lob. Peñaranda is nu in balbezit. Peñaranda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ebenezer CD 49%, GEMN 51%.
Ebenezer CD - GEMN 2:1