Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bananas FC CJ FC
Gloriosa 2 Tactiek 541
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 20.3
good Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Gawinecki passt de bal in één keer door. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Inga is nu in balbezit. Inga geeft een hoge lob. Bréchet kopt de bal weg. Ereu is nu in balbezit. Ereu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gardynik is nu in balbezit. Aguerreverre tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gardynik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Inga wilt de vrije trap nemen. Carbonelli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Andrade rent richting de bal. Andrade geeft een hoge lob. Krunić kopt de bal weg. Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawinecki met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Krunić geeft een hoge lob. Bréchet met een sublieme pass. Aguerreverre heeft problemen om de bal te vangen. Ereu rent richting de bal. Ereu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inga onderschept slim de pass. Inga geeft een lange en hoge pass. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik schiet op doel. Carbonelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - CJ FC 1:0

38e minuut.
Gîrbaciu speelt de bal door. Inga heeft problemen om de bal te vangen. Inga passt de bal in één keer door. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cuicas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reyna komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Gawinecki rent richting de bal. Inga is nu in balbezit. Inga geeft een hoge lob. Gardynik probeert de bal met de borst te controleren. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - CJ FC 2:0

43e minuut.
Gardynik verovert de bal door een tackle van achteren. Davalillo onderschept slim de pass. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu onderschept slim de pass. Ereu draait met de bal, schiet en ... Carbonelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 25%, CJ FC 75%.
Bananas FC - CJ FC 2:0

46e minuut.
Carvajal met een sublieme pass. Mota is nu in balbezit. Mota passt de bal zonder na te denken. Inga is nu in balbezit. Inga schiet op doel. Carbonelli bokst de bal weg.

51e minuut.
Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert passt de bal met de wreef. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ereu rent richting de bal. Ereu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Escalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga onderschept slim de pass. Andrade probeert naar een medespeler te passen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Carbonelli trapt de bal weg van het doel. Gwalbert kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Gardynik is nu in balbezit. Gardynik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gawinecki passt de bal zonder na te denken. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga bereikt de bal nog maar net als eerste. Inga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bananas FC - CJ FC 3:0

69e minuut.
Mota kan de bal niet met de borst controleren. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mota legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gardynik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Inga zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal. Carbonelli bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velásquez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Carvajal rent richting de bal. Inga verovert de bal door een tackle van achteren. Inga probeert naar een medespeler te passen. Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Ereu de bal onder controle te krijgen. Bréchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bréchet passt de bal in één keer door. Inga is nu in balbezit. Inga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bananas FC 33%, CJ FC 67%.
Bananas FC - CJ FC 3:0