Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atlético Portuguesa FC AC Maracaibo
albert Tactiek Arg02
43% Balbezit 57%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


8e minuut.
Luz is nu in balbezit. Batorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Luz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Luz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Roser de bal onder controle te krijgen. Tutmaz rent richting de bal. Tutmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

9e minuut.
Parizotto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Spalma de bal. Castillo rent richting de bal. Castillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - AC Maracaibo 0:1

12e minuut.
Roser kopt de bal weg. Kitsak heeft problemen om de bal te vangen. Chitrangda is nu in balbezit. Kitsak is nu in balbezit. Kitsak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Batorowicz met een snelle inworp. Kitsak kan de bal niet met de borst controleren. Luz is nu in balbezit. Kitsak onderschept slim de pass. Kitsak draait met de bal, schiet en ... Koblak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - AC Maracaibo 0:2

44e minuut.
Bachmatiuk speelt de bal door. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitrangda is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brouard komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 62%, AC Maracaibo 38%.
Atlético Portuguesa FC - AC Maracaibo 0:2

50e minuut.
Badalament geeft een hoge lob. Mendonça is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peer. Peer krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Chitrangda verovert de bal door een tackle van achteren. Chitrangda passt de bal met de wreef. Castillo rent richting de bal. Daar is Castillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castillo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Peer rent richting de bal. Mendonça verovert de bal door een tackle van achteren. Mendonça geeft een hoge lob. Castillo rent richting de bal. Castillo draait met de bal, schiet en ... Brouard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brouard speelt de bal door. Roser kopt de bal weg. Kamieniecki rent richting de bal. Kamieniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Parizotto verovert de bal door een tackle van achteren. Parizotto probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo schiet op doel. Brouard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - AC Maracaibo 0:3

69e minuut.
Roser kopt de bal weg. Castillo heeft problemen om de bal te vangen. Kamieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo rent richting de bal. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Portuguesa FC - AC Maracaibo 0:4

72e minuut.
Mendonça raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gordea komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Roser is nu in balbezit. Roser passt de bal met de wreef. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Roser bereikt de bal nog maar net als eerste. Roser geeft de bal voor. Kamieniecki is nu in balbezit. Kamieniecki haalt uit met een fantastische trap. Brouard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Inworp. L`Abate komt het veld opgelopen. Békési komt het veld opgelopen. Morel komt het veld opgelopen. Albertario komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Sáez de bal. Morel is nu in balbezit. Sáez is nu in balbezit. Morel verovert de bal door een tackle van achteren. Morel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Albertario geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Charlet heeft problemen om de bal te vangen. Chitrangda bereikt de bal nog maar net als eerste. Békési is nu in balbezit. Békési schiet op doel. Brouard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Spalma heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Adurowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adurowicz geeft de bal voor. Chitrangda heeft problemen om de bal te vangen. L`Abate rent richting de bal. L`Abate schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Portuguesa FC 61%, AC Maracaibo 39%.
Atlético Portuguesa FC - AC Maracaibo 0:4