Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Maracaibo ARSENAL MCBO
Arg02 Tactiek TOTALFUT
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten good
good Passen good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Roser verovert de bal door een tackle van achteren. Roser met een sublieme pass. Habas is nu in balbezit. Habas schiet op doel. Kuzinkovas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 1:0

16e minuut.
Habas rent richting de bal. Áñez begaat een overtreding. Habas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habas met een snel genomen vrije trap. Morel bereikt de bal nog maar net als eerste. Morel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Sadzawicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chitrangda verovert de bal door een tackle van achteren. Roser is nu in balbezit. Roser geeft een lange en hoge pass. Morel maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuzinkovas bokst de bal weg.

24e minuut.
Batorowicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morel de bal. Chitrangda probeert naar een medespeler te passen. Kitsak rent richting de bal. Kitsak draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Habas de bal onder controle te krijgen. Ośródka is nu in balbezit. Habas verovert de bal door een tackle van achteren. Habas draait met de bal, schiet en ... Kuzinkovas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Daar is Áñez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habas probeert naar een medespeler te passen. Morel rent richting de bal. Morel haalt uit met een fantastische trap. Kuzinkovas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 2:0

39e minuut.
Daar is Chitrangda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerqueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitrangda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cerqueto raakt geblesseerd tijdens het duel. Pedroni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Valdés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 37%, ARSENAL MCBO 63%.
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 2:1

52e minuut.
Pedroni speelt de bal door. Klungelig pakt Cerqueto de bal. Baolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak onderschept slim de pass. Kitsak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Pedroni speelt de bal door. Cerqueto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerqueto speelt de bal door. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak haalt uit met een fantastische trap. Paal!

65e minuut.
Chitrangda onderschept slim de pass. Chitrangda speelt de bal door. Morel rent richting de bal. Morel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 3:1

68e minuut.
Kitsak verovert de bal door een tackle van achteren. Áñez is nu in balbezit. Kitsak onderschept slim de pass. Kitsak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 4:1

74e minuut.
Roser met een sublieme pass. Kitsak rent richting de bal. Baolong schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kitsak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Habas komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Morel kopt de bal weg. Baolong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitsak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kitsak krijgt een gele kaart. Baolong is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. L`Abate komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Albertario komt het veld opgelopen. Gordea komt het veld opgelopen. Békési komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Maracaibo 39%, ARSENAL MCBO 61%.
AC Maracaibo - ARSENAL MCBO 4:1