Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC Athletic Litoral
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 24.6
very good Schieten poor
average Passen weak
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Macitoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Figueira de bal. Small met een sublieme pass. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Dolas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bastardo. Dolas raakt geblesseerd tijdens het duel. Redondo met een snel genomen vrije trap. Perez krijgt zijn hoofd ertegen. Urquia heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Athletic Litoral 1:0

29e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap. Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Vizcarrondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solano is nu in balbezit. Small is nu in balbezit. Small draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Kouffati de bal. Ponce is nu in balbezit. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Kouffati is nu in balbezit. Kouffati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vizcarrondo is nu in balbezit. Vizcarrondo geeft een lange en hoge pass. Bărzoi met een sublieme pass. Solano is nu in balbezit. Solano geeft een hoge lob. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolas geeft een hoge lob. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Na een snelle pass probeert Barrios de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Bărzoi de bal. Bărzoi speelt de bal door. Solano probeert naar een medespeler te passen. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 49%, Athletic Litoral 51%.
Cafeteros FC - Athletic Litoral 1:0

47e minuut.
Small is nu in balbezit. Perez rent richting de bal. Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez draait met de bal, schiet en ... Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Perez verovert de bal door een tackle van achteren. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Redondo passt de bal zonder na te denken. Escalante rent richting de bal. Mézga verovert de bal door een tackle van achteren. Mézga geeft een lange en hoge pass. Perez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Athletic Litoral 2:0

72e minuut.
Ponce rent richting de bal. Ponce probeert naar een medespeler te passen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Small rent richting de bal. Small draait met de bal, schiet en ... Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Solano neemt de hoekschop. Klungelig pakt Dolas de bal. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel. Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urquia heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Athletic Litoral 3:0

78e minuut.
Small rent richting de bal. Perez rent richting de bal. Small is nu in balbezit. Perez is nu in balbezit. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Ordóñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo onderschept slim de pass. Redondo speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Redondo speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Urquia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Urquia krijgt een gele kaart. Perez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Small komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Small is nu in balbezit. Figueira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Figueira krijgt een gele kaart. Small raakt geblesseerd tijdens het duel. Ponce zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 20%, Athletic Litoral 80%.
Cafeteros FC - Athletic Litoral 3:0