Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Bajo F.C. Catatumbo FC
GOL Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 23.8
adequate Schieten weak
average Passen poor
good Verdedigen weak


2e minuut.
Lutka onderschept slim de pass. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Dhur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - Catatumbo FC 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Molina de bal. Lutka rent richting de bal. Lutka passt de bal met de wreef. Dhur rent richting de bal. Dhur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Osorio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deša bereikt de bal nog maar net als eerste. Deša met een sublieme pass. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapecó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Łobodzki geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Losada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rauseo rent richting de bal. Rauseo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lutka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutka passt de bal met de wreef. Łobodzki rent richting de bal. Rauseo verovert de bal door een tackle van achteren. Rauseo draait met de bal, schiet en ... Szrnka bokst de bal weg.

35e minuut.
Peralta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lutka de bal. Lutka speelt de bal door. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pokorny kopt de bal weg. Clavier met een sublieme pass. Daar is Aristigueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - Catatumbo FC 2:0

42e minuut.
Clavier verovert de bal door een tackle van achteren. Clavier geeft de bal voor. Chapecó kopt de bal weg. Dhur rent richting de bal. Dhur schiet op doel. Cepeda bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Bajo F.C. 25%, Catatumbo FC 75%.
El Bajo F.C. - Catatumbo FC 2:0

66e minuut.
Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavier verovert de bal door een tackle van achteren. Clavier probeert naar een medespeler te passen. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El Bajo F.C. - Catatumbo FC 3:0

76e minuut.
Laiolo neemt vlug de vrije trap. Molina kopt de bal weg. Clavier probeert naar een medespeler te passen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lutka neemt de hoekschop. Daar is Dhur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ayala met een sublieme pass. Rauseo rent richting de bal. Łobodzki begaat een overtreding. Łobodzki krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Laiolo rent richting de bal. Laiolo speelt de bal door. Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Dhur onderschept slim de pass. Dhur draait met de bal, schiet en ... Cepeda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Bajo F.C. 27%, Catatumbo FC 73%.
El Bajo F.C. - Catatumbo FC 3:0