Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cf the best los pana
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen average
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Meza is nu in balbezit. Rosa onderschept slim de pass. Rosa met een sublieme pass. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Colmenares verovert de bal door een tackle van achteren. Colmenares speelt de bal door. Landaeta is nu in balbezit. Landaeta haalt uit met een fantastische trap. Olivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Paz kopt de bal weg. Romero rent richting de bal. Arévalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arévalo krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Pulido is nu in balbezit. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo passt de bal in één keer door. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Rincón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rincón geeft de bal voor. Colmenares rent richting de bal. Colmenares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Pulido geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brito geeft een lange en hoge pass. Arévalo maakt een snoekduik en kopt de bal. Arismendi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
cf the best - los pana 0:1

23e minuut.
Inworp. Paredes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colmenares is nu in balbezit. Colmenares haalt uit met een fantastische trap. Figuera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Romero rent richting de bal. Romero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosa met een snelle inworp. Brito geeft de bal voor. Arismendi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Brito passt de bal met de wreef. Arévalo rent richting de bal. Arévalo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cf the best - los pana 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf the best 63%, los pana 37%.
cf the best - los pana 0:2

57e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Colmenares passt de bal in één keer door. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cf the best - los pana 1:2

70e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares rent richting de bal. Landaeta rent richting de bal. Landaeta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
cf the best - los pana 2:2

84e minuut.
Marcano met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arévalo. Arévalo krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cf the best 49%, los pana 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cf the best - los pana 2:2