Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JuventusMogilev Хуткія Драпежнікі
compact Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 18.4
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nunes Filho onderschept slim de pass. Nunes Filho probeert naar een medespeler te passen. Taborski probeert naar een medespeler te passen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kanashkevich heeft problemen om de bal te vangen. Prybytka rent richting de bal. Nunes Filho verovert de bal door een tackle van achteren. Nunes Filho geeft een hoge lob. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Taborski is nu in balbezit. Taborski geeft een lange en hoge pass. Blot kopt de bal weg. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 1:0

17e minuut.
Gradkowski geeft de bal voor. Olgiati kopt de bal weg. Klungelig pakt Vantsovich de bal. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nunes Filho speelt de bal door. Blot bereikt de bal nog maar net als eerste. Blot geeft een lange en hoge pass. Taborski controleert de bal met de borst. Taborski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 2:0

31e minuut.
Nunes Filho passt de bal in één keer door. Taborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Taborski passt de bal zonder na te denken. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Zhaunerczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Blot kopt de bal weg. Vantsovich heeft problemen om de bal te vangen. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 3:0

34e minuut.
Legan`kou is nu in balbezit. Nacht onderschept slim de pass. Nacht speelt de bal door. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kanashkevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanashkevich geeft een hoge lob. Klungelig pakt De Vos de bal. Rabinovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich haalt uit met een fantastische trap. Hotoleanu bokst de bal weg.

40e minuut.
Nacht is nu in balbezit. Nacht speelt de bal door. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel. Ivashevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JuventusMogilev 23%, Хуткія Драпежнікі 77%.
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 4:0

49e minuut.
Blot met een snelle inworp. Nunes Filho heeft problemen om de bal te vangen. Nunes Filho probeert naar een medespeler te passen. Olgiati rent richting de bal. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nacht controleert de bal met de borst. Nacht draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Blot bereikt de bal nog maar net als eerste. Blot speelt de bal door. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 5:0

57e minuut.
De Vos onderschept slim de pass. De Vos geeft de bal voor. Taganovich heeft problemen om de bal te vangen. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Zhaunerczyk de bal. Olgiati is nu in balbezit. Daar is Olgiati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olgiati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 6:0

61e minuut.
De Vos probeert naar een medespeler te passen. Taborski speelt de bal door. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati draait met de bal, schiet en ... Ivashevich probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 7:0

64e minuut.
Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Taganovich is nu in balbezit. Taborski onderschept slim de pass. Taborski geeft een hoge lob. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 8:0

69e minuut.
Klungelig pakt Zhaunerczyk de bal. Olgiati bereikt de bal nog maar net als eerste. Olgiati haalt uit met een fantastische trap. Zhaunerczyk probeert de bal aan de voet te houden. Ivashevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 9:0

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Taborski zal de hoekschop nemen. Blot is nu in balbezit. Blot haalt uit met een fantastische trap. Ivashevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

81e minuut.
Nunes Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabinovich rent richting de bal. Nunes Filho onderschept slim de pass. Nunes Filho geeft de bal voor. Olgiati maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
De Vos geeft de bal voor. Taborski is nu in balbezit. Taborski geeft de bal voor. Olgiati is nu in balbezit. Olgiati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JuventusMogilev 14%, Хуткія Драпежнікі 86%.
JuventusMogilev - Хуткія Драпежнікі 10:0