Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alliansplast FK Стрыхунчыкі
Жук Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
49 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 20.3
formidable Schieten weak
formidable Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


4e minuut.
Lucevicz passt de bal met de wreef. Martsinszyk heeft problemen om de bal te vangen. Martsinszyk passt de bal met de wreef. Fonzi rent richting de bal. Fonzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Zubchonak de bal. Zubchonak passt de bal met de wreef. Fonzi rent richting de bal. Fonzi draait met de bal, schiet en ... Chyshevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 2:0

12e minuut.
Zubchonak passt de bal met de wreef. Daar is Hlybotski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesik rent richting de bal. Fonzi rent richting de bal. Fonzi schiet op doel. Chyshevich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyszuk verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Usachonak speelt de bal door. Zubchonak is nu in balbezit. Zubchonak met een sublieme pass. Fonzi is nu in balbezit. Fonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pesik rent richting de bal. Pesik haalt uit met een fantastische trap. Chyshevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 3:0

20e minuut.
Martsinszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Martsinszyk met een sublieme pass. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi schiet op doel. Muzyszuk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kas`janovich met een snelle inworp. Hrab rent richting de bal. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik schiet op doel. Chyshevich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Usachonak speelt de bal door. Martsinszyk rent richting de bal. Martsinszyk probeert naar een medespeler te passen. Pesik rent richting de bal. Pesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 4:0

24e minuut.
Usachonak kopt de bal weg. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik passt de bal met de wreef. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

30e minuut.
Chyshevich met een sublieme pass. Zubchonak kopt de bal weg. Fonzi rent richting de bal. Pesik is nu in balbezit. Pesik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 5:0

31e minuut.
Muzyszuk trapt de bal weg van het doel. Martsinszyk kopt de bal weg. Daar is Pesik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pesik haalt uit met een fantastische trap. Chyshevich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 6:0

34e minuut.
Lapuga rent richting de bal. Martsinszyk onderschept slim de pass. Martsinszyk geeft de bal voor. Pesik maakt een snoekduik en kopt de bal. Chyshevich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 7:0

37e minuut.
Pesik is nu in balbezit. Martsinszyk is nu in balbezit. Martsinszyk passt de bal zonder na te denken. Fonzi is nu in balbezit. Fonzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Fonzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonzi met een sublieme pass. Pesik is nu in balbezit. Pesik schiet op doel. Hlybotski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Atorva probeert naar een medespeler te passen. Stravopodis is nu in balbezit. Stravopodis passt de bal in één keer door. Pesik rent richting de bal. Pesik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Fonzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrab is nu in balbezit. Martsinszyk onderschept slim de pass. Martsinszyk geeft een lange en hoge pass. Fonzi maakt een snoekduik en kopt de bal. Chyshevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pesik kan de bal niet met de borst controleren. Strakovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik onderschept slim de pass. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 8:0

44e minuut.
Zubchonak geeft een hoge lob. Kazubovich heeft problemen om de bal te vangen. Martsinszyk met een sublieme pass. Pesik rent richting de bal. Pesik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Chyshevich trapt de bal weg. Zubchonak kopt de bal weg. Hlybotski kan de bal niet met de borst controleren. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliansplast 27%, FK Стрыхунчыкі 73%.
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 9:0

48e minuut.
Kacevich geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zubchonak met een snelle inworp. Usachonak is nu in balbezit. Usachonak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Muzyszuk de bal onder controle te krijgen. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 10:0

53e minuut.
Zubchonak speelt de bal door. Pesik is nu in balbezit. Kazubovich is nu in balbezit. Pesik verovert de bal door een tackle van achteren. Pesik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stravopodis is nu in balbezit. Stravopodis speelt de bal door. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 11:0

56e minuut.
Hlybotski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlybotski geeft een lange en hoge pass. Pesik kopt de bal weg. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 12:0

58e minuut.
Stravopodis passt de bal in één keer door. Usachonak rent richting de bal. Usachonak passt de bal zonder na te denken. Pesik is nu in balbezit. Pesik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 13:0

59e minuut.
Inworp. Stravopodis met een snelle inworp. Martsinszyk probeert de bal met de borst te controleren. Martsinszyk geeft de bal voor. Pesik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Atorva speelt de bal door. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Stravopodis probeert naar een medespeler te passen. Pesik is nu in balbezit. Pesik passt de bal in één keer door. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi draait met de bal, schiet en ... Chyshevich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 14:0

68e minuut.
Usachonak bereikt de bal nog maar net als eerste. Usachonak geeft een hoge lob. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 15:0

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Usachonak met een snelle inworp. Zubchonak rent richting de bal. Zubchonak geeft de bal voor. Martsinszyk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Usachonak kopt de bal weg. Fonzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlybotski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonzi verovert de bal door een tackle van achteren. Fonzi schiet op doel. Chyshevich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Inworp. Stravopodis met de inworp. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik speelt de bal door. Martsinszyk geeft een hoge lob. Chyshevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Martsinszyk verovert de bal door een tackle van achteren. Martsinszyk met een sublieme pass. Fonzi rent richting de bal. Pesik rent richting de bal. Pesik draait met de bal, schiet en ... Chyshevich bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 16:0

87e minuut.
Martsinszyk heeft problemen om de bal te vangen. Fonzi is nu in balbezit. Fonzi geeft een lange en hoge pass. Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Muzyszuk trapt de bal weg van het doel. Lapuga kopt de bal weg. Klungelig pakt Hlybotski de bal. Pesik rent richting de bal. Pesik haalt uit met een fantastische trap. Chyshevich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesik schiet op doel. Na een snelle pass probeert Muzyszuk de bal onder controle te krijgen. Fonzi rent richting de bal. Fonzi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alliansplast 18%, FK Стрыхунчыкі 82%.
Alliansplast - FK Стрыхунчыкі 16:0