Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Лясныя Каршакі Бульбяныя Конікі
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Pankavec heeft problemen om de bal te vangen. Mitskovich kopt de bal weg. Mushtchynski controleert de bal met de borst. Kalyhnevich rent richting de bal. Kalyhnevich haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Repchanka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lekovich komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Lekovich passt de bal zonder na te denken. Enin is nu in balbezit. Enin geeft een lange en hoge pass. Lazarenka heeft problemen om de bal te vangen. Lazarenka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Dragun passt de bal in één keer door. Mironszyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironszyk passt de bal zonder na te denken. Lazarenka is nu in balbezit. Lazarenka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Лясныя Каршакі - Бульбяныя Конікі 0:1

37e minuut.
Orash speelt de bal door. Labuta speelt de bal door. Kalevich is nu in balbezit. Dragun bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragun schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Khromau trapt de bal weg. Lekovich kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalyhnevich de bal. Kalyhnevich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Каршакі 58%, Бульбяныя Конікі 42%.
Лясныя Каршакі - Бульбяныя Конікі 0:1

61e minuut.
Enin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalevich onderschept slim de pass. Kalevich speelt de bal door. Dragun is nu in balbezit. Dragun haalt uit met een fantastische trap. Parfianovich bokst de bal weg.

69e minuut.
Lazarenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarenka probeert naar een medespeler te passen. Khromau probeert de bal aan de voet te houden. Kalevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalevich geeft een lange en hoge pass. Parfianovich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Mitskovich probeert naar een medespeler te passen. Pankevich is nu in balbezit. Pankevich geeft een lange en hoge pass. Kalyhnevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalyhnevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Лясныя Каршакі 53%, Бульбяныя Конікі 47%.
Лясныя Каршакі - Бульбяныя Конікі 0:1