Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
enormna znojidba Proleter T.
Pa jes djetetam Tactiek a
59% Balbezit 41%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
70 gemiddelde waardering 62.5
outstanding Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Ein speelt de bal door. Brunati speelt de bal door. Klungelig pakt Cassian de bal. Cassian geeft de bal voor. Szyc springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Brunati kopt de bal weg. Wachowicz is nu in balbezit. Ísleifsson verovert de bal door een tackle van achteren. Ísleifsson schiet op doel. Ein werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Cassian rent richting de bal. Daar is Cassian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cassian passt de bal zonder na te denken. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. Ein bokst de bal weg.

15e minuut.
Hörburger probeert de bal met de borst te controleren. Szyc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hörburger. Szyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ísleifsson geeft een lange en hoge pass. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian met een sublieme pass. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Szyc speelt de bal door. Cassian rent richting de bal. Cassian passt de bal met de wreef. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... Ein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Szyc passt de bal met de wreef. Cassian bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassian geeft een lange en hoge pass. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Patyczek geeft de bal voor. Ísleifsson is nu in balbezit. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. Ein werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
enormna znojidba - Proleter T. 1:0

31e minuut.
Brożyna is nu in balbezit. Kovačić onderschept slim de pass. Jordamović maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jordamović naar de kleedkamers voor een vroege douche.

43e minuut.
Orfanini kopt de bal weg. Inworp. Vlieberghe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petković is nu in balbezit. Petković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enormna znojidba 47%, Proleter T. 53%.
enormna znojidba - Proleter T. 1:0

50e minuut.
Braun geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vlieberghe met een snelle inworp. Petković rent richting de bal. Petković schiet op doel. Bâtă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Patyczek rent richting de bal. Patyczek geeft een lange en hoge pass. Ísleifsson rent richting de bal. Ísleifsson haalt uit met een fantastische trap. Ein maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Rejtan geeft de bal voor. Brożyna kopt de bal weg. Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković schiet op doel. Bâtă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

55e minuut.
Koopal geeft een hoge lob. Inworp. Piechowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vlieberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlieberghe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Orfanini probeert naar een medespeler te passen. Patyczek is nu in balbezit. Patyczek probeert naar een medespeler te passen. Ísleifsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ísleifsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rejtan. Szyc is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Prado neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Piechowicz probeert naar een medespeler te passen. Vlieberghe is nu in balbezit. Vlieberghe passt de bal met de wreef. Rejtan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rejtan geeft een lange en hoge pass. Bâtă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Szyc is nu in balbezit. Wachowicz begaat een overtreding. Szyc raakt geblesseerd tijdens het duel. Babinowski komt het veld opgelopen. Prado wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: enormna znojidba 51%, Proleter T. 49%.
enormna znojidba - Proleter T. 1:0