Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Mineral Zelenilo
1-d Tactiek f343
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
75.6 gemiddelde waardering 77.7
wonderbaarlijk Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen uitmuntend
briljant Verdedigen wonderbaarlijk


4e minuut.
Kravić onderschept slim de pass. Kravić geeft een hoge lob. Mumić kopt de bal weg. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Korbach met een sublieme pass. Pańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pańczyk passt de bal zonder na te denken. Rémond is nu in balbezit. Rémond haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Badra Filho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Čečur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečur probeert naar een medespeler te passen. Max rent richting de bal. Max draait met de bal, schiet en ... Arajärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kravić onderschept slim de pass. Kravić passt de bal zonder na te denken. Badra Filho met een sublieme pass. Mumić heeft problemen om de bal te vangen. Mumić draait met de bal, schiet en ... Arajärvi bokst de bal weg.

18e minuut.
Penezić probeert naar een medespeler te passen. Čečur is nu in balbezit. Čečur met een sublieme pass. Şıxlı heeft problemen om de bal te vangen. Şıxlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Pańczyk met een sublieme pass. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska met een sublieme pass. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rémond draait met de bal, schiet en ... Čičković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kravić onderschept slim de pass. Gavrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Şıxlı de bal. Şıxlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Vrizas passt de bal in één keer door. Kravić is nu in balbezit. Kravić speelt de bal door. Čečur geeft de bal voor. Mumić kopt de bal weg. Arajärvi bokst de bal weg.

27e minuut.
Gavrić passt de bal in één keer door. Badra Filho rent richting de bal. Badra Filho passt de bal met de wreef. Mumić is nu in balbezit. Mumić haalt uit met een fantastische trap. Arajärvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Pańczyk is nu in balbezit. Pańczyk passt de bal met de wreef. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska geeft een lange en hoge pass. Rémond maakt een snoekduik en kopt de bal. Čičković bokst de bal weg. Korsós is nu in balbezit. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Čičković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - Zelenilo 1:0

31e minuut.
Max kan de bal niet met de borst controleren. Korbach met een sublieme pass. Max rent richting de bal. Şıxlı is nu in balbezit. Şıxlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Gavrić is nu in balbezit. Kluska onderschept slim de pass. Kluska speelt de bal door. Rémond rent richting de bal. Rémond draait met de bal, schiet en ... Čičković bokst de bal weg. Čičković speelt de bal door. Čečur kopt de bal weg. Max rent richting de bal. Max haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska probeert naar een medespeler te passen. Bělohoubek geeft de bal voor. Mumić rent richting de bal. Mumić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kluska is nu in balbezit. Kluska geeft een lange en hoge pass. Lerinc bereikt de bal nog maar net als eerste. Korsós verovert de bal door een tackle van achteren. Korsós haalt uit met een fantastische trap. Čičković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mineral 54%, Zelenilo 46%.
FK Mineral - Zelenilo 1:0

50e minuut.
Rémond passt de bal zonder na te denken. Kluska rent richting de bal. Kluska passt de bal met de wreef. Rémond bereikt de bal nog maar net als eerste. Rémond draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kravić geeft een hoge lob. Max kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Korbach de bal onder controle te krijgen. Şıxlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şıxlı draait met de bal, schiet en ... Arajärvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gandara kopt de bal weg. Vrizas is nu in balbezit. Čečur onderschept slim de pass. Čečur geeft een lange en hoge pass. Max springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Gavrić rent richting de bal. Gavrić speelt de bal door. Badra Filho met een sublieme pass. Mumić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mumić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Mumić probeert de bal aan de voet te houden. Badra Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra Filho geeft de bal voor. Max bereikt de bal nog maar net als eerste. Max haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Badra Filho bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra Filho speelt de bal door. Max is nu in balbezit. Max haalt uit met een fantastische trap. Arajärvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Badra Filho geeft de bal voor. Butea kopt de bal weg. Vrizas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čečur geeft de bal voor. Max krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şıxlı is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Rémond passt de bal in één keer door. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska passt de bal met de wreef. Rémond is nu in balbezit. Rémond schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Korbach geeft de bal voor. Inworp. Penezić met de inworp. Čečur geeft de bal voor. Max maakt een snoekduik en kopt de bal. Arajärvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bělohoubek passt de bal in één keer door. Badra Filho is nu in balbezit. Badra Filho speelt de bal door. Mumić is nu in balbezit. Mumić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pańczyk speelt de bal door. Kluska bereikt de bal nog maar net als eerste. Kluska geeft een lange en hoge pass. Rémond rent richting de bal. Rémond haalt uit met een fantastische trap. Čičković bokst de bal weg. Lerinc onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Mineral - Zelenilo 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Mineral 49%, Zelenilo 51%.
FK Mineral - Zelenilo 2:0