Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.01
  • Stadion: Stadion LUKE
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10978
NK BOSNA VISOKO Export
ODBRANA Tactiek 5-2-1-2
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 42.4
very good Schieten weak
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


5e minuut.
Kaldre is nu in balbezit. Hristojević begaat een overtreding. Kaldre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Djurisic met een snel genomen vrije trap. Kaldre springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Giacco probeert de bal met de borst te controleren. Giacco met een sublieme pass. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Giacco rent richting de bal. Giacco passt de bal in één keer door. Vlaicu speelt de bal door. Kaldre rent richting de bal. Kaldre draait met de bal, schiet en ... Talić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Giacco met een sublieme pass. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu passt de bal met de wreef. Giacco rent richting de bal. Giacco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Vlaicu speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra passt de bal zonder na te denken. Kaldre rent richting de bal. Kaldre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Vlaicu kopt de bal weg. Kaldre rent richting de bal. Kaldre passt de bal zonder na te denken. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... Talić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ptasiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Export 1:0

37e minuut.
Djurisic verovert de bal door een tackle van achteren. Djurisic geeft een hoge lob. Kaldre bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Export 2:0

44e minuut.
Ptasiński geeft de bal voor. Vlaicu geeft de bal voor. Kaldre is nu in balbezit. Kaldre draait met de bal, schiet en ... Talić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Export 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 29%, Export 71%.
NK BOSNA VISOKO - Export 3:0

46e minuut.
Kolega komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mora kopt de bal weg. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaldre onderschept slim de pass. Kaldre schiet op doel. Kolega probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Burina heeft problemen om de bal te vangen. Bekkema bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekkema passt de bal met de wreef. Kaldre rent richting de bal. Kaldre schiet op doel. Kolega verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Makitan de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Burina passt de bal zonder na te denken. Brizuela geeft de bal voor. Kaldre kopt de bal weg. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Łatczewski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kaldre stond buitenspel. Ptasiński neemt vlug de vrije trap. Daar is Samburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeranić bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pupačić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Samburski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Katica rent richting de bal. Katica schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Export 3:1

69e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal zonder na te denken. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... Kolega werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Export 4:1

71e minuut.
Bekkema met een snelle inworp. Mora rent richting de bal. Gvozden tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gvozden krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Kolega probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Moniuszko de bal. Djurisic bereikt de bal nog maar net als eerste. Moniuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Moniuszko geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora geeft de bal voor. Kaldre is nu in balbezit. Kaldre draait met de bal, schiet en ... Kolega probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK BOSNA VISOKO - Export 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK BOSNA VISOKO 32%, Export 68%.
NK BOSNA VISOKO - Export 5:1