Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosniacum Lilium F.C. MNK Bubamara Cazin
Dum dum Tactiek finale kupa
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 56.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen excellent


7e minuut.
Românaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga is nu in balbezit. Pawlusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - MNK Bubamara Cazin 1:0

7e minuut.
Cassai probeert naar een medespeler te passen. Corrales rent richting de bal. Pawlusiak onderschept slim de pass. Pawlusiak schiet op doel. Tokaç maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosniacum Lilium F.C. - MNK Bubamara Cazin 2:0

9e minuut.
Soete verovert de bal door een tackle van achteren. Soete speelt de bal door. Corrales heeft problemen om de bal te vangen. Kontić is nu in balbezit. Kontić schiet op doel. Tokaç verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Soete geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avandıç met een snelle inworp. Românaş geeft een hoge lob. Tokaç werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Românaş kopt de bal weg. Traversa is nu in balbezit. Traversa passt de bal met de wreef. Kontić rent richting de bal. Kontić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tokaç met een harde bal richting middenveld. Românaş kopt de bal weg. Boguski heeft problemen om de bal te vangen. Kontić is nu in balbezit. Kontić draait met de bal, schiet en ... Tokaç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Mijal geeft de bal voor. Pawlusiak is nu in balbezit. Met opzet legt Soete zijn tegenspeler op de grond. Soete krijgt een gele kaart. Pawlusiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Românaş komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Avandıç speelt de bal door. Traversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversa geeft een hoge lob. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kontić draait met de bal, schiet en ... Tokaç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lodyga kopt de bal weg. Traversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversa passt de bal in één keer door. Kontić rent richting de bal. Kontić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosniacum Lilium F.C. 40%, MNK Bubamara Cazin 60%.
Bosniacum Lilium F.C. - MNK Bubamara Cazin 2:0

48e minuut.
Klungelig pakt Boguski de bal. Traversa bereikt de bal nog maar net als eerste. Traversa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Românaş de bal. Românaş schiet op doel. Tokaç probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mijal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal speelt de bal door. Kontić is nu in balbezit. Românaş rent richting de bal. Românaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Szluga neemt vlug de vrije trap. Lenkei rent richting de bal. Lenkei passt de bal zonder na te denken. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Hrabia kopt de bal weg. Husita bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mijal krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Hrabia passt de bal met de wreef. Cassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassai passt de bal in één keer door. Husita is nu in balbezit. Husita haalt uit met een fantastische trap. Mineiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Traversa zal de hoekschop nemen. Kontić heeft problemen om de bal te vangen. Cassai bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawlusiak rent richting de bal. Pawlusiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pawlusiak geeft een lange en hoge pass. Kontić bereikt de bal nog maar net als eerste. Szluga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szluga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosniacum Lilium F.C. 31%, MNK Bubamara Cazin 69%.
Bosniacum Lilium F.C. - MNK Bubamara Cazin 2:0