Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Johak
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 12094
Sloga Sapna FK Krajina
džeko Tactiek The oak
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.1 gemiddelde waardering 50.8
goed Schieten solide
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Serwach rent richting de bal. Serwach geeft een hoge lob. Havarija is nu in balbezit. Varga onderschept slim de pass. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Qarabağlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turdelja verovert de bal door een tackle van achteren. Turdelja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Artelesa de bal. Brmbota bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - FK Krajina 1:0

13e minuut.
Novoselić bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselić passt de bal in één keer door. Brmbota bereikt de bal nog maar net als eerste. Brmbota draait met de bal, schiet en ... Jacubec maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Inworp. Novoselić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rangel probeert naar een medespeler te passen. Turdelja rent richting de bal. Turdelja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Tasovac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turdelja de bal. Qarabağlı rent richting de bal. Turdelja verovert de bal door een tackle van achteren. Turdelja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Varga is nu in balbezit. Inworp. Hinz met de inworp. Klungelig pakt Varga de bal. Varga schiet op doel. Orleančić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Tissot speelt de bal door. Serwach is nu in balbezit. Serwach speelt de bal door. Varga rent richting de bal. Varga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 49%, FK Krajina 51%.
Sloga Sapna - FK Krajina 1:0

46e minuut.
Gegić heeft problemen om de bal te vangen. Serwach bereikt de bal nog maar net als eerste. Batory legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Serwach raakt geblesseerd tijdens het duel. Reati neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Džegić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Mientus de bal. Brmbota rent richting de bal. Brmbota draait met de bal, schiet en ... Jacubec probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sloga Sapna - FK Krajina 2:0

56e minuut.
Serwach rent richting de bal. Gegić is nu in balbezit. Serwach onderschept slim de pass. Serwach draait met de bal, schiet en ... Batory probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orleančić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Serwach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Varga rent richting de bal. Varga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Džegić onderschept slim de pass. Tissot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gegić begaat een overtreding. Gegić krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Ioan komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sypiański komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Džegić geeft een hoge lob. Brmbota is nu in balbezit. Qarabağlı begaat een overtreding. Brmbota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kranj neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Novoselić geeft een lange en hoge pass. Tissot is nu in balbezit. Turdelja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turdelja krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Tissot passt de bal met de wreef. Hinz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinz passt de bal in één keer door. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Tasovac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sypiański is nu in balbezit. Sypiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sloga Sapna 60%, FK Krajina 40%.
Sloga Sapna - FK Krajina 2:0