Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.02
  • Stadion: Grbavica
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 36363
F..C..ŽELJEZNICAR FK 1993
jurisssss Tactiek test
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 55.9
formidable Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


1e minuut.
Tyson is nu in balbezit. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cabral de bal. Cabral haalt uit met een fantastische trap. ter Horst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Comuna rent richting de bal. Comuna geeft een hoge lob. Matits rent richting de bal. Mendès onderschept slim de pass. Mendès draait met de bal, schiet en ... Mušija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Robayo met de inworp. Wadoń rent richting de bal. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada geeft een lange en hoge pass. Mendès maakt een snoekduik en kopt de bal. Mušija bokst de bal weg.

8e minuut.
Hormiga verovert de bal door een tackle van achteren. Hormiga geeft een lange en hoge pass. van Kraaij rent richting de bal. van Kraaij geeft een hoge lob. Ciubotariu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Idziorek speelt de bal door. Daar is Kochański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochański passt de bal zonder na te denken. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap. Mušija bokst de bal weg. Mušija probeert naar een medespeler te passen. Kochański is nu in balbezit. Kochański passt de bal zonder na te denken. Mendès is nu in balbezit. Mendès draait met de bal, schiet en ... Mušija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Robayo is nu in balbezit. Robayo geeft een lange en hoge pass. Eblacas kopt de bal weg. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu schiet op doel. ter Horst probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Tyson de bal. Mendès is nu in balbezit. Eblacas begaat een overtreding. Eblacas krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Chitic speelt de bal door. Tyson rent richting de bal. Met opzet legt Eblacas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Eblacas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Eblacas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Tyson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kochański met een snel genomen vrije trap. Mulamehmedhasanefendić kopt de bal weg. Idziorek probeert naar een medespeler te passen. Mendès rent richting de bal. Mendès haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Idziorek speelt de bal door. Tyson rent richting de bal. Tyson passt de bal met de wreef. Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tyson passt de bal in één keer door. Ivić-Pašalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivić-Pašalić passt de bal zonder na te denken. Mendès rent richting de bal. Mendès schiet op doel. Mušija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Parada zal de hoekschop nemen. Mendès maakt een snoekduik en kopt de bal. Mušija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pantilimon controleert de bal met de borst. Pantilimon probeert naar een medespeler te passen. Demiray is nu in balbezit. Demiray geeft een hoge lob. Ciubotariu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Mendès bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendès passt de bal zonder na te denken. Tyson rent richting de bal. Tyson draait met de bal, schiet en ... Mušija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - FK 1993 0:1

42e minuut.
Tyson probeert naar een medespeler te passen. van Kraaij is nu in balbezit. van Kraaij passt de bal met de wreef. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
ter Horst trapt de bal weg van het doel. Pantilimon speelt de bal door. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
ter Horst trapt de bal weg van het doel. Idziorek kopt de bal weg. Tyson controleert de bal met de borst. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

45e minuut.
Comuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 51%, FK 1993 49%.
F..C..ŽELJEZNICAR - FK 1993 0:1

46e minuut.
Ciubotariu onderschept slim de pass. Kochański rent richting de bal. Tyson is nu in balbezit. Tyson schiet op doel. Mušija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - FK 1993 0:2

48e minuut.
Pantilimon verovert de bal door een tackle van achteren. Pantilimon passt de bal zonder na te denken. Demiray heeft problemen om de bal te vangen. Demiray geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Demiray met de inworp. Pantilimon bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantilimon geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu maakt een snoekduik en kopt de bal. ter Horst verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F..C..ŽELJEZNICAR - FK 1993 1:2

64e minuut.
Idziorek speelt de bal door. Tyson is nu in balbezit. Tyson passt de bal met de wreef. Mendès is nu in balbezit. Mendès schiet op doel. Mušija kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Matits speelt de bal door. van Kraaij bereikt de bal nog maar net als eerste. van Kraaij passt de bal in één keer door. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Demiray de bal. Demiray geeft een hoge lob. Hormiga heeft problemen om de bal te vangen. Cabral is nu in balbezit. Cabral haalt uit met een fantastische trap. ter Horst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Chitic geeft een lange en hoge pass. Pantilimon is nu in balbezit. Pantilimon speelt de bal door. Cabral rent richting de bal. Cabral schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F..C..ŽELJEZNICAR 39%, FK 1993 61%.
F..C..ŽELJEZNICAR - FK 1993 1:2