Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:15
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: FC Rebels Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 19578
FC Rebels tekonako
5-3-2 Tactiek vedatoratt
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 60.2
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Rovčanin rent richting de bal. Rovčanin passt de bal met de wreef. Dokić is nu in balbezit. Kiecal verovert de bal door een tackle van achteren. Kiecal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sənani speelt de bal door. Frumboli speelt de bal door. Pérez Villamil rent richting de bal. Bobeico onderschept slim de pass. Bobeico haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Hamák heeft problemen om de bal te vangen. Kürtös onderschept slim de pass. Kürtös geeft een lange en hoge pass. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Frumboli passt de bal met de wreef. Paavo bereikt de bal nog maar net als eerste. Paavo geeft de bal voor. Kiecal rent richting de bal. Kiecal schiet op doel. Paal! Manys probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 60%, tekonako 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rebels - tekonako 0:0

48e minuut.
Rovčanin is nu in balbezit. Brene verovert de bal door een tackle van achteren. Brene geeft de bal voor. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Berki de bal. Rucki met een sublieme pass. Berki bereikt de bal nog maar net als eerste. Berki haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - tekonako 1:0

65e minuut.
Dokić geeft een hoge lob. Rucki probeert de bal aan de voet te houden. Berki rent richting de bal. Berki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rebels - tekonako 2:0

69e minuut.
Sənani speelt de bal door. Klungelig pakt Hamák de bal. Hamák geeft een hoge lob. Rovčanin springt en kopt de bal. Manys maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jalšovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalšovec geeft een lange en hoge pass. Rucki is nu in balbezit. Nakai onderschept slim de pass. Nakai schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kiecal rent richting de bal. Koljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiecal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Havarija komt het veld opgelopen. Espinosa met een snel genomen vrije trap. Kiecal rent richting de bal. Altuntaş legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kiecal raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bobeico neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Altuntaş heeft problemen om de bal te vangen. Kiecal bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuntaş tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiecal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Espinosa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chacón komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Paavo geeft de bal voor. Rovčanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Dokić ... Strafschop! Rovčanin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kiecal neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Havarija verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rebels 49%, tekonako 51%.
FC Rebels - tekonako 2:0