Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Moča Goduš NK Tropico
dijamant Tactiek novaaaaa
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Gysels probeert naar een medespeler te passen. Świrski is nu in balbezit. Świrski geeft een lange en hoge pass. Bermejo springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Moča Goduš - NK Tropico 0:1

12e minuut.
Tokarski is nu in balbezit. Tokarski passt de bal in één keer door. Bermejo rent richting de bal. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Moča Goduš - NK Tropico 0:2

19e minuut.
Falcón rent richting de bal. Viruez onderschept slim de pass. Viruez passt de bal met de wreef. Bermejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tokarski met een snelle inworp. Viruez is nu in balbezit. Viruez geeft een hoge lob. Bermejo rent richting de bal. Bermejo schiet op doel. Ciocoiu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Radovanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivošija verovert de bal door een tackle van achteren. Regan onderschept slim de pass. Regan haalt uit met een fantastische trap. Gutfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oktar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Moča Goduš 50%, NK Tropico 50%.
FK Moča Goduš - NK Tropico 0:2

55e minuut.
Viruez passt de bal in één keer door. Tokarski rent richting de bal. Tokarski passt de bal zonder na te denken. Świrski rent richting de bal. Świrski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Radovanović onderschept slim de pass. Matić is nu in balbezit. Pintur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintur geeft een hoge lob. Regan krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Świrski geeft de bal voor. Bermejo is nu in balbezit. Tole is nu in balbezit. Bermejo onderschept slim de pass. Bermejo haalt uit met een fantastische trap. Ciocoiu bokst de bal weg.

71e minuut.
Viruez is nu in balbezit. Viruez geeft een hoge lob. Bermejo is nu in balbezit. Bermejo schiet op doel. Ciocoiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Moča Goduš - NK Tropico 0:3

79e minuut.
Pintur passt de bal met de wreef. Matić met een sublieme pass. Radovanović is nu in balbezit. Radovanović schiet op doel. Oktar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Moča Goduš - NK Tropico 1:3

80e minuut.
Tokarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo rent richting de bal. Marastoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermejo verovert de bal door een tackle van achteren. Bermejo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Moča Goduš 57%, NK Tropico 43%.
FK Moča Goduš - NK Tropico 1:3