Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Spuzvaste Amebe Luka.bb
4-3-1-2 Tactiek luka 3 test
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 57.4
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Gomni met een sublieme pass. Mangueira kan de bal niet met de borst controleren. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 1:0

10e minuut.
Gökkentli controleert de bal met de borst. Iarca rent richting de bal. Krišto verovert de bal door een tackle van achteren. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Čejanović geeft een hoge lob. Keyurapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić verovert de bal door een tackle van achteren. Slavić haalt uit met een fantastische trap. Derelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 2:0

17e minuut.
Slavić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastard is nu in balbezit. Tauz is nu in balbezit. Tauz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ćehić probeert naar een medespeler te passen. Čejanović geeft een hoge lob. Gomni heeft problemen om de bal te vangen. Lakić verovert de bal door een tackle van achteren. Lakić kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tauz zal de hoekschop nemen. Lakić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Pinjuh passt de bal zonder na te denken. Čejanović speelt de bal door. Tauz is nu in balbezit. Tauz geeft een lange en hoge pass. Slavić springt en kopt de bal. Derelioğlu bokst de bal weg.

25e minuut.
Kerkan met een sublieme pass. Iarca kan de bal niet met de borst controleren. Tauz geeft de bal voor. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 3:0

27e minuut.
Pinjuh geeft de bal voor. Gomni kan de bal niet met de borst controleren. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel. Derelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 4:0

32e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Dupain geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćehić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcucci rent richting de bal. Marcucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Lakić onderschept slim de pass. Lakić passt de bal zonder na te denken. Iarca bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić onderschept slim de pass. Slavić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Krišto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krišto geeft een lange en hoge pass. Lakić is nu in balbezit. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Derelioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 5:0

44e minuut.
Uranija verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iarca met de inworp. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 45%, Luka.bb 55%.
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 5:0

49e minuut.
Slavić kopt de bal weg. Lakić is nu in balbezit. Mangueira maakt een afschuwelijke overtreding. Mangueira krijgt een gele kaart. Lakić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mangueira met een sublieme pass. De afstand naar het doel is niet zo groot. Čejanović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 6:0

50e minuut.
Čejanović probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh speelt de bal door. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Krišto geeft een hoge lob. Derelioğlu met een sublieme pass. Čejanović kopt de bal weg. Pinjuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinjuh geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 7:0

64e minuut.
Mangueira geeft de bal voor. Rijsseghem heeft problemen om de bal te vangen. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli schiet op doel. Kerkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Čejanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čejanović probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh is nu in balbezit. Pinjuh geeft een lange en hoge pass. Slavić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Marcucci onderschept slim de pass. Železnik rent richting de bal. Marcucci onderschept slim de pass. Marcucci draait met de bal, schiet en ... Kerkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 7:1

81e minuut.
Gomni geeft de bal voor. Ćehić kopt de bal weg. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft een hoge lob. Lakić krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Slavić is nu in balbezit. Iarca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Slavić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lakić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Derelioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 8:1

86e minuut.
Tauz geeft een lange en hoge pass. Slavić kopt de bal weg. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel. Derelioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Spuzvaste Amebe 36%, Luka.bb 64%.
F.C Spuzvaste Amebe - Luka.bb 9:1