Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: tekonako Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 12282
tekonako Tornado Club Football
vedatoratt Tactiek ss1
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
58.9 gemiddelde waardering 61.7
formidable Schieten excellent
solid Passen formidable
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Andrin speelt de bal door. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki begaat een overtreding. Łącki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Niziołek wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sənani met een harde bal richting middenveld. Niziołek rent richting de bal. Niziołek geeft een hoge lob. Łącki maakt een snoekduik en kopt de bal. Vantongerloo bokst de bal weg.

13e minuut.
Inworp. Câţanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koszta probeert naar een medespeler te passen. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paavo met de inworp. Frumboli speelt de bal door. Kiecal is nu in balbezit. Kiecal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kiecal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szojda. Kiecal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espinosa met een snel genomen vrije trap. Possamai krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rek bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin verovert de bal door een tackle van achteren. Andrin passt de bal in één keer door. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel. Vantongerloo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Łącki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sənani de bal onder controle te krijgen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 48%, Tornado Club Football 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tekonako - Tornado Club Football 0:0

51e minuut.
Niziołek met een sublieme pass. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rucki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łącki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łącki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vantongerloo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Koszta met een sublieme pass. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Łącki rent richting de bal. Łącki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Câţanu rent richting de bal. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Rucki onderschept slim de pass. Łącki is nu in balbezit. Łącki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Frumboli geeft een lange en hoge pass. Kiecal controleert de bal met de borst. Kiecal passt de bal zonder na te denken. Bobeico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeico draait met de bal, schiet en ... Piechna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Sənani heeft problemen om de bal te vangen. Câţanu rent richting de bal. Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Łącki rent richting de bal. Łącki haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo bokst de bal weg. Inworp. Bisić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bobeico bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobeico passt de bal met de wreef. Kiecal is nu in balbezit. Possamai rent richting de bal. Possamai haalt uit met een fantastische trap. Piechna bokst de bal weg.

71e minuut.
Frumboli passt de bal in één keer door. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu probeert naar een medespeler te passen. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki haalt uit met een fantastische trap. Vantongerloo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Câţanu rent richting de bal. Câţanu geeft de bal voor. Frumboli probeert de bal aan de voet te houden. Łącki rent richting de bal. Łącki schiet op doel. Vantongerloo bokst de bal weg.

87e minuut.
Hamák is nu in balbezit. Câţanu onderschept slim de pass. Câţanu passt de bal zonder na te denken. Łącki rent richting de bal. Łącki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tekonako - Tornado Club Football 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tekonako 53%, Tornado Club Football 47%.
tekonako - Tornado Club Football 0:1