Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fk. derby F.C Spuzvaste Amebe
benc Tactiek 4-3-1-2
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 68.5
very good Schieten formidable
good Passen formidable
outstanding Verdedigen very good


2e minuut.
Pinjuh probeert naar een medespeler te passen. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić passt de bal met de wreef. Slavić is nu in balbezit. Slavić schiet op doel. Konvalina bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Konvalina met een harde bal richting middenveld. Tauz probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh met een sublieme pass. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ... Konvalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kurz is nu in balbezit. Tauz onderschept slim de pass. Tauz speelt de bal door. Lakić rent richting de bal. Lakić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Krišto met de inworp. Tauz heeft problemen om de bal te vangen. Tauz geeft een hoge lob. Lakić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Woodson geeft de bal voor. Inworp. Pinjuh met een snelle inworp. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tauz geeft de bal voor. Woodson kopt de bal weg. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh geeft de bal voor. Slavić springt en kopt de bal. Konvalina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Čejanović probeert naar een medespeler te passen. Pinjuh rent richting de bal. Pinjuh probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lakić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Slavić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kełkowiecki rent richting de bal. Kełkowiecki geeft de bal voor. Krišto met een sublieme pass. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Krišto geeft de bal voor. Slavić kopt de bal weg. Daar is Kełkowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lakić is nu in balbezit. Lakić schiet op doel. Konvalina bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pinjuh neemt de hoekschop. Konvalina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 76%, F.C Spuzvaste Amebe 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fk. derby - F.C Spuzvaste Amebe 0:0

53e minuut.
Piţigoi is nu in balbezit. Piţigoi passt de bal in één keer door. Irigaray rent richting de bal. Irigaray haalt uit met een fantastische trap. Kerkan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - F.C Spuzvaste Amebe 1:0

55e minuut.
Slavić onderschept slim de pass. Kełkowiecki rent richting de bal. Slavić onderschept slim de pass. Slavić haalt uit met een fantastische trap. Konvalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fk. derby - F.C Spuzvaste Amebe 1:1

57e minuut.
Tauz met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinjuh de bal. Pinjuh met een sublieme pass. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Virkkinen onderschept slim de pass. Slavić bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tauz zal de hoekschop nemen. Lakić maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ćehić geeft een lange en hoge pass. Slavić kopt de bal weg. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić haalt uit met een fantastische trap. Konvalina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fk. derby - F.C Spuzvaste Amebe 1:2

78e minuut.
Piţigoi met een sublieme pass. Irigaray is nu in balbezit. Čejanović maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Čejanović moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Čejanović schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fk. derby 64%, F.C Spuzvaste Amebe 36%.
fk. derby - F.C Spuzvaste Amebe 1:2