Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: Luka.bb Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13386
Luka.bb FK Ljiljan Tuzla
luka 3 test Tactiek Šuma zec
57% Balbezit 43%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 39
excellent Schieten average
very good Passen adequate
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Olarra is nu in balbezit. Olarra passt de bal met de wreef. Marcucci rent richting de bal. Marcucci haalt uit met een fantastische trap. Gabela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabela met een harde bal richting middenveld. Iarca kopt de bal weg. Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Marcucci rent richting de bal. Artabe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcucci is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bastard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marcucci springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gökkentli met een sublieme pass. Olarra rent richting de bal. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Artabe de bal onder controle te krijgen. Gabela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gökkentli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökkentli geeft een lange en hoge pass. Krochmal heeft problemen om de bal te vangen. Marcucci verovert de bal door een tackle van achteren. Marcucci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Marcucci passt de bal in één keer door. Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra passt de bal met de wreef. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap. Gabela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Artabe geeft de bal voor. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Olarra heeft problemen om de bal te vangen. Marcucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcucci draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dupain geeft een hoge lob. Marcucci bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dupain zal de hoekschop nemen. Marcucci springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perišić heeft problemen om de bal te vangen. Gabela bokst de bal weg.

31e minuut.
Iarca is nu in balbezit. Iarca speelt de bal door. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap. Gabela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra met een sublieme pass. Iarca probeert naar een medespeler te passen. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Gökkentli de bal. Palata probeert naar een medespeler te passen. Dupain met een sublieme pass. Marcucci heeft problemen om de bal te vangen. Marcucci draait met de bal, schiet en ... Gabela bokst de bal weg. Turcalo heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Olarra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Dupain speelt de bal door. Marcucci rent richting de bal. Marcucci haalt uit met een fantastische trap. Gabela werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 1:0

45e minuut.
Šaćirbegović komt het veld opgelopen. Duzić probeert naar een medespeler te passen. Bećirbašić heeft problemen om de bal te vangen. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 14%, FK Ljiljan Tuzla 86%.
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 1:0

47e minuut.
Iarca passt de bal in één keer door. Olarra is nu in balbezit. Olarra passt de bal met de wreef. Gökkentli rent richting de bal. Gökkentli haalt uit met een fantastische trap. Gabela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gökkentli heeft problemen om de bal te vangen. Gökkentli speelt de bal door. Marcucci rent richting de bal. Marcucci schiet op doel. Gabela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 2:0

56e minuut.
Inworp. García Vega komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Dupain speelt de bal door. García Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vega passt de bal met de wreef. Gökkentli is nu in balbezit. Gökkentli draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 3:0

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kafadar komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Olarra rent richting de bal. Olarra passt de bal in één keer door. Dupain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain geeft een lange en hoge pass. García Vega springt en kopt de bal. Gabela bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 4:0

73e minuut.
Bermejo met een sublieme pass. Úlisný bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupain begaat een overtreding. Dupain krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Krochmal verovert de bal door een tackle van achteren. Krochmal probeert naar een medespeler te passen. Olarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Olarra haalt uit met een fantastische trap. Gabela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 5:0

88e minuut.
Bastard met een sublieme pass. Dupain rent richting de bal. Dupain probeert naar een medespeler te passen. García Vega rent richting de bal. García Vega schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kafadar is nu in balbezit. Kafadar haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Artabe de bal. García Vega is nu in balbezit. García Vega haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka.bb 29%, FK Ljiljan Tuzla 71%.
Luka.bb - FK Ljiljan Tuzla 5:0