Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-02 19:14
  • Competitiewedstrijd: 2. Liga.03
  • Stadion: FCB Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 4594
FCB Team Tornado Club Football
TIKA TAKA Tactiek ss
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 63.8
goed Schieten uitstekend
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Kribalis de bal onder controle te krijgen. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielkiewicz passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ragi passt de bal in één keer door. Andrin rent richting de bal. Andrin probeert naar een medespeler te passen. Łącki is nu in balbezit. Łącki draait met de bal, schiet en ... Searle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Niziołek met een sublieme pass. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Donado rent richting de bal. Łącki rent richting de bal. Łącki draait met de bal, schiet en ... Searle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Humboldt met een sublieme pass. Wasielkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ragi. Ragi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Niziołek rent richting de bal. Niziołek speelt de bal door. Câţanu met een sublieme pass. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ... Searle bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Andrin speelt de bal door. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu speelt de bal door. Łącki is nu in balbezit. Łącki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Szojda probeert naar een medespeler te passen. Andrin is nu in balbezit. Andrin probeert naar een medespeler te passen. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel. Searle bokst de bal weg.

37e minuut.
Mackiewicz rent richting de bal. Kribalis is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Szojda ... Strafschop! Szojda krijgt een gele kaart. Kribalis raakt geblesseerd tijdens het duel. Kribalis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Andrin geeft een hoge lob. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu passt de bal in één keer door. Łącki is nu in balbezit. Łącki haalt uit met een fantastische trap. Searle bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Team 56%, Tornado Club Football 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCB Team - Tornado Club Football 0:0

47e minuut.
Donado geeft de bal voor. Marchlewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto onderschept slim de pass. Kribalis is nu in balbezit. Kribalis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Doeltrap. Bisić komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Niziołek passt de bal zonder na te denken. Câţanu is nu in balbezit. Câţanu speelt de bal door. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin haalt uit met een fantastische trap. Searle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrin draait met de bal, schiet en ... Searle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Team - Tornado Club Football 0:1

65e minuut.
Niziołek is nu in balbezit. Niziołek passt de bal met de wreef. Bisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisić draait met de bal, schiet en ... Searle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Team - Tornado Club Football 0:2

66e minuut.
Câţanu speelt de bal door. Daar is Szojda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szojda geeft een lange en hoge pass. Bisić controleert de bal met de borst. Bisić haalt uit met een fantastische trap. Searle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Niziołek passt de bal met de wreef. Bisić is nu in balbezit. Bisić passt de bal met de wreef. Câţanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Câţanu schiet op doel. Searle bokst de bal weg.

78e minuut.
Andrin met de inworp. Niziołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niziołek geeft een lange en hoge pass. Bisić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCB Team - Tornado Club Football 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCB Team 59%, Tornado Club Football 41%.
FCB Team - Tornado Club Football 0:3