Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Domobran Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2813
Domobran Ruža Sudbine
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.2 gemiddelde waardering 22.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Ibukić verovert de bal door een tackle van achteren. Ibukić geeft een lange en hoge pass. Ćetković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vranjković verovert de bal door een tackle van achteren. Vranjković draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran - Ruža Sudbine 1:0

14e minuut.
Bešlagić geeft een hoge lob. Milatović rent richting de bal. Rebac verovert de bal door een tackle van achteren. Rebac haalt uit met een fantastische trap. Jaredić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Domobran - Ruža Sudbine 1:1

22e minuut.
Rodin geeft een hoge lob. Jaredić probeert naar een medespeler te passen. Heljo kopt de bal weg. Klungelig pakt Rodin de bal. Rodin geeft een lange en hoge pass. Jaredić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Bešlagić is nu in balbezit. Rodin geeft een lange en hoge pass. Daar is Milatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rebac rent richting de bal. Rebac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran - Ruža Sudbine 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran 63%, Ruža Sudbine 37%.
Domobran - Ruža Sudbine 1:2

60e minuut.
Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja passt de bal in één keer door. Jakubović rent richting de bal. Jakubović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran - Ruža Sudbine 1:3

67e minuut.
Stajčić geeft de bal voor. Solo kopt de bal weg. Vranjković is nu in balbezit. Vranjković draait met de bal, schiet en ... Vrankić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Domobran - Ruža Sudbine 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Domobran 62%, Ruža Sudbine 38%.
Domobran - Ruža Sudbine 2:3