Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-29 19:19
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.02
  • Stadion: Тукови
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6557
ФК Челинац Fk Ljiljani
ifconfig Tactiek prva
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
42.3 gemiddelde waardering 23
average Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen weak


2e minuut.
Ljajić geeft een hoge lob. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco passt de bal in één keer door. Wodecki heeft problemen om de bal te vangen. Wodecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Sibinčić heeft problemen om de bal te vangen. Koljivrat is nu in balbezit. Koljivrat passt de bal in één keer door. Stajić rent richting de bal. Stajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Daar is Wodecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stajić rent richting de bal. Stajić passt de bal met de wreef. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 1:0

7e minuut.
Sibinčić is nu in balbezit. Stajić is nu in balbezit. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić draait met de bal, schiet en ... Prakljačić probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Koljivrat probeert naar een medespeler te passen. Kaunić rent richting de bal. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 2:0

12e minuut.
Radisavljević met een sublieme pass. Kaunić speelt de bal door. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić schiet op doel. Galinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ljajić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 3:0

19e minuut.
Stajić passt de bal in één keer door. Kaunić heeft problemen om de bal te vangen. Kaunić speelt de bal door. Wodecki is nu in balbezit. Wodecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Lemezina probeert de bal aan de voet te houden. Koljivrat is nu in balbezit. Koljivrat passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stajić de bal. Stajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stajić met een sublieme pass. Kaunić probeert naar een medespeler te passen. Prakljačić is nu in balbezit. Wodecki onderschept slim de pass. Wodecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kaunić met een sublieme pass. Stajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stajić probeert naar een medespeler te passen. Sibinčić is nu in balbezit. Sibinčić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Barraco probeert naar een medespeler te passen. Koljivrat met een sublieme pass. Kaunić speelt de bal door. Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Prakljačić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Sulejmani met een sublieme pass. Ronkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronkowski passt de bal met de wreef. Wodecki rent richting de bal. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 4:0

40e minuut.
Stajić verovert de bal door een tackle van achteren. Stajić geeft de bal voor. Kaunić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 5:0

45e minuut.
Sibinčić speelt de bal door. Stajić rent richting de bal. Stajić passt de bal zonder na te denken. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 18%, Fk Ljiljani 82%.
ФК Челинац - Fk Ljiljani 5:0

56e minuut.
Kaunić is nu in balbezit. Minić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki verovert de bal door een tackle van achteren. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Sibinčić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Stajić speelt de bal door. Koljivrat speelt de bal door. Sibinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Sibinčić draait met de bal, schiet en ... Galinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 6:0

67e minuut.
Kaunić speelt de bal door. Stajić is nu in balbezit. Stajić passt de bal met de wreef. Sibinčić rent richting de bal. Sibinčić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Koljivrat is nu in balbezit. Župljanin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koljivrat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sibinčić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Galinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Челинац - Fk Ljiljani 7:0

72e minuut.
Kaunić probeert naar een medespeler te passen. Barraco bereikt de bal nog maar net als eerste. Barraco passt de bal zonder na te denken. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Radisavljević rent richting de bal. Kaunić onderschept slim de pass. Kaunić speelt de bal door. Wodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodecki draait met de bal, schiet en ... Galinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Daar is Lemezina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koljivrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljivrat passt de bal met de wreef. Daar is Sibinčić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sibinčić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Moscoso de bal onder controle te krijgen. Sulejmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulejmani onderschept slim de pass. Sulejmani speelt de bal door. Balatsinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Župljanin probeert naar een medespeler te passen. Arsenić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stajić. Stajić krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Koljivrat passt de bal met de wreef. Sibinčić is nu in balbezit. Župljanin is nu in balbezit. Sibinčić onderschept slim de pass. Sibinčić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Galinho geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kaunić met de inworp. Wodecki rent richting de bal. Wodecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Челинац 24%, Fk Ljiljani 76%.
ФК Челинац - Fk Ljiljani 7:0