Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Farmaceut Fk Ljiljan
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


17e minuut.
Tomović speelt de bal door. Karaklajić is nu in balbezit. Pešut verovert de bal door een tackle van achteren. Mujnović is nu in balbezit. Mujnović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Držić geeft de bal voor. Inworp. Prnjat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuđman rent richting de bal. Tuđman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Tot onderschept slim de pass. Tot passt de bal met de wreef. Karaklajić is nu in balbezit. Vicković is nu in balbezit. Vicković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Farmaceut - Fk Ljiljan 1:0

43e minuut.
Kuzman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicković onderschept slim de pass. Mekiš schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vicković raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vicković kan niet meer verder spelen. Radmilović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Farmaceut 38%, Fk Ljiljan 62%.
AC Farmaceut - Fk Ljiljan 1:0

64e minuut.
Mujnović is nu in balbezit. Mujnović passt de bal met de wreef. Daar is Pešut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaklajić rent richting de bal. Karaklajić schiet op doel. Ahel bokst de bal weg.

71e minuut.
Tomović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prnjat bereikt de bal nog maar net als eerste. Držić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prnjat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Prnjat kan niet meer verder spelen. Tipura komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Farmaceut 46%, Fk Ljiljan 54%.
AC Farmaceut - Fk Ljiljan 1:0