Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruža Sudbine AC Farmaceut
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Turulja geeft een lange en hoge pass. Držić rent richting de bal. Jakubović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jakubović krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hadžimurtezić rent richting de bal. Hadžimurtezić geeft de bal voor. Držić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodin verovert de bal door een tackle van achteren. Rodin geeft de bal voor. Bejdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Ćetković geeft de bal voor. Inworp. Tot zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Radmilović is nu in balbezit. Radmilović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Heljo rent richting de bal. Heljo geeft de bal voor. Držić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jakubović rent richting de bal. Jakubović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Žiganto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebac onderschept slim de pass. Rebac probeert naar een medespeler te passen. Jakubović rent richting de bal. Jakubović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bešlagić met een sublieme pass. Rebac is nu in balbezit. Rebac speelt de bal door. Daar is Jakubović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakubović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruža Sudbine 40%, AC Farmaceut 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruža Sudbine - AC Farmaceut 0:0

48e minuut.
Rečica verovert de bal door een tackle van achteren. Rebac is nu in balbezit. Žiganto rent richting de bal. Rebac onderschept slim de pass. Rebac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Granov probeert naar een medespeler te passen. Rebac is nu in balbezit. Mujnović rent richting de bal. Rebac onderschept slim de pass. Rebac schiet op doel. Bejdić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruža Sudbine 38%, AC Farmaceut 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruža Sudbine - AC Farmaceut 0:0