Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Ljiljan Legendarni Željezničar
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Petrić onderschept slim de pass. Petrić speelt de bal door. Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica schiet op doel. Avdukić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Tuđman probeert naar een medespeler te passen. Kuzman is nu in balbezit. Nogulić schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nogulić naar de kleedkamers voor een vroege douche.

29e minuut.
Avdukić trapt de bal weg. Nikšić heeft problemen om de bal te vangen. Petrić is nu in balbezit. Uzunović rent richting de bal. Uzunović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljan 52%, Legendarni Željezničar 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fk Ljiljan - Legendarni Željezničar 0:0

54e minuut.
Pešut geeft een hoge lob. Šošo rent richting de bal. Tuđman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tuđman krijgt een gele kaart. Šošo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Šošo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Kozjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozjak geeft de bal voor. Uzunović maakt een snoekduik en kopt de bal. Ahel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Dimić trapt de bal weg van het doel. Hadžiahmetović is nu in balbezit. Hadžiahmetović passt de bal in één keer door. Travica bereikt de bal nog maar net als eerste. Travica schiet op doel. Ahel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ribarić is nu in balbezit. Hadžiahmetović onderschept slim de pass. Hadžiahmetović probeert naar een medespeler te passen. Travica is nu in balbezit. Travica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nikšić onderschept slim de pass. Nikšić geeft de bal voor. Čaruga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tuđman rent richting de bal. Tuđman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mekiš onderschept slim de pass. Mekiš geeft de bal voor. Fredotović heeft problemen om de bal te vangen. Kuzman rent richting de bal. Kuzman draait met de bal, schiet en ... Dimić bokst de bal weg.

90e minuut.
Tuđman is nu in balbezit. Tuđman speelt de bal door. Kuzman rent richting de bal. Kuzman haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Ljiljan - Legendarni Željezničar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Ljiljan 40%, Legendarni Željezničar 60%.
Fk Ljiljan - Legendarni Željezničar 1:0