Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ekstravagantni Radnik FC Manekeni
Normal Tactiek 4-3-3
38% Balbezit 62%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 52.4
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Ivović bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić onderschept slim de pass. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. Đurković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Ivović de bal. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ivović de bal onder controle te krijgen. Đurković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:2

9e minuut.
Ivović trapt de bal weg. Mustapić kopt de bal weg. Vasilj rent richting de bal. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ivović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:3

11e minuut.
Mustapić passt de bal met de wreef. Vasilj is nu in balbezit. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Đurković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Sudžum speelt de bal door. Klungelig pakt Bjelobrk de bal. Bjelobrk geeft de bal voor. Vasilj heeft problemen om de bal te vangen. Vasilj draait met de bal, schiet en ... Paal!

19e minuut.
Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić passt de bal zonder na te denken. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:4

22e minuut.
Bobinac geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudžum zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kisin geeft een hoge lob. Vasilj krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meco rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bobinac is nu in balbezit. Bobinac geeft een lange en hoge pass. Mustapić kopt de bal weg. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daar is Karamujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj passt de bal met de wreef. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:5

24e minuut.
Durdžić met een sublieme pass. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj passt de bal zonder na te denken. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Đurković bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:6

26e minuut.
Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Maljević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sudžum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vasilj heeft problemen om de bal te vangen. Vasilj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudžum met een snelle inworp. Kisin geeft een hoge lob. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Durdžić met een sublieme pass. Vasilj is nu in balbezit. Ivović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilj schiet op doel. Đurković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:7

34e minuut.
Mustapić speelt de bal door. Durdžić rent richting de bal. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Durdžić geeft een lange en hoge pass. Meco rent richting de bal. Ivović is nu in balbezit. Meco verovert de bal door een tackle van achteren. Meco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:8

37e minuut.
Lapić speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Meco de bal onder controle te krijgen. Meco probeert naar een medespeler te passen. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maljević heeft problemen om de bal te vangen. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Meco rent richting de bal. Durdžić rent richting de bal. Durdžić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:9

42e minuut.
Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj passt de bal zonder na te denken. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:10

44e minuut.
Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco is nu in balbezit. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco bereikt de bal nog maar net als eerste. Meco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekstravagantni Radnik 86%, FC Manekeni 14%.
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:10

47e minuut.
Ivović geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mustapić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Meco is nu in balbezit. Meco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:11

49e minuut.
Karamujić geeft een hoge lob. Bjelobrk rent richting de bal. Bjelobrk passt de bal zonder na te denken. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:12

52e minuut.
Bobinac kopt de bal weg. Mustapić probeert de bal met de borst te controleren. Mustapić geeft een hoge lob. Durdžić rent richting de bal. Durdžić passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Đurković met een harde bal richting middenveld. Mustapić kopt de bal weg. Vasilj rent richting de bal. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sudžum rent richting de bal. Sudžum geeft een lange en hoge pass. Maljević kopt de bal weg. Mustapić controleert de bal met de borst. Mustapić geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Hadžišehić kopt de bal weg. Mustapić geeft een lange en hoge pass. Durdžić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vasilj rent richting de bal. Vasilj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:13

65e minuut.
Durdžić passt de bal in één keer door. Ivović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilj onderschept slim de pass. Vasilj draait met de bal, schiet en ... Đurković probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:14

71e minuut.
Meco rent richting de bal. Durdžić rent richting de bal. Meco rent richting de bal. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ivović bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić onderschept slim de pass. Durdžić probeert naar een medespeler te passen. Vasilj rent richting de bal. Vasilj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:15

75e minuut.
Karamujić rent richting de bal. Kisin rent richting de bal. Kisin geeft een hoge lob. Vasilj is nu in balbezit. Vasilj geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Omerčehajić geeft een hoge lob. Vasilj bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Đurković probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bobinac geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sudžum met de inworp. Kisin geeft de bal voor. Vasilj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Meco is nu in balbezit. Meco passt de bal in één keer door. Sudžum geeft een hoge lob. Durdžić is nu in balbezit. Durdžić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Đurković trapt de bal weg. Kisin kopt de bal weg. Vasilj rent richting de bal. Vasilj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kisin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kisin passt de bal in één keer door. Durdžić rent richting de bal. Daar is Vasilj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sudžum is nu in balbezit. Sudžum geeft een lange en hoge pass. Ivović heeft problemen om de bal te vangen. Meco rent richting de bal. Meco draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Karamujić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kisin is nu in balbezit. Kisin passt de bal met de wreef. Vasilj rent richting de bal. Vasilj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kisin is nu in balbezit. Kisin geeft de bal voor. Klungelig pakt Lapić de bal. Durdžić rent richting de bal. Durdžić draait met de bal, schiet en ... Đurković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ekstravagantni Radnik 87%, FC Manekeni 13%.
Ekstravagantni Radnik - FC Manekeni 0:15