Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Besramni Dječaci TUZLA United
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Strugar onderschept slim de pass. Strugar geeft de bal voor. Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus draait met de bal, schiet en ... Dvornik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Besramni Dječaci - TUZLA United 0:1

20e minuut.
Mićić met een sublieme pass. Janžek heeft problemen om de bal te vangen. Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus draait met de bal, schiet en ... Škundrić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Mehmedović geeft de bal voor. Dvornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus verovert de bal door een tackle van achteren. Jus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lupinac geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komnjenović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ružik rent richting de bal. Ružik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besramni Dječaci - TUZLA United 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besramni Dječaci 52%, TUZLA United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besramni Dječaci - TUZLA United 1:1

47e minuut.
Na een snelle pass probeert Stertak de bal onder controle te krijgen. Ružik rent richting de bal. Ružik geeft een hoge lob. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Janžek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janžek rent richting de bal. Jus is nu in balbezit. Jus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Besramni Dječaci - TUZLA United 1:2

63e minuut.
Dvornik rent richting de bal. Jus verovert de bal door een tackle van achteren. Jus probeert naar een medespeler te passen. Strugar rent richting de bal. Strugar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mićić is nu in balbezit. Drapšin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mićić zijn tegenspeler op de grond. Mićić krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Padović geeft een hoge lob. Sejdinović kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tegarić met een snelle inworp. Komnjenović geeft de bal voor. Began probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Besramni Dječaci - TUZLA United 2:2

86e minuut.
Dvornik trapt de bal weg. Grkinić kopt de bal weg. Padović met een sublieme pass. Jus rent richting de bal. Jus schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Besramni Dječaci 53%, TUZLA United 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Besramni Dječaci - TUZLA United 2:2