Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-25 19:16
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: Luka 6 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3099
Luka 6 acko
Normal Tactiek sa 2
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 48.8
slecht Schieten solide
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


15e minuut.
Prelo geeft de bal voor. Jasnić springt en kopt de bal. MacKintosh onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prelo zal de hoekschop nemen. Yamada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Garašanin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mrkonja met een snelle inworp. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Hornes met een sublieme pass. Mrkonja rent richting de bal. Mrkonja probeert naar een medespeler te passen. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. Peštek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:1

32e minuut.
Garašanin trapt de bal weg van het doel. Inworp. Mrkonja met een snelle inworp. Hornes probeert de bal met de borst te controleren. Hornes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:2

33e minuut.
Garašanin probeert naar een medespeler te passen. Čalkić rent richting de bal. Čalkić passt de bal zonder na te denken. Hazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hornes passt de bal in één keer door. Simionescu rent richting de bal. Simionescu draait met de bal, schiet en ... Slamnik probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:3

38e minuut.
van de Laak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hazan is nu in balbezit. Met opzet legt Husejnović zijn tegenspeler op de grond. Husejnović krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hornes rent richting de bal. Simionescu rent richting de bal. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:4

45e minuut.
Andrović heeft problemen om de bal te vangen. Mrkonja met een sublieme pass. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes schiet op doel. Garašanin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka 6 61%, acko 39%.
Luka 6 - acko 0:5

55e minuut.
Łojek rent richting de bal. Domagalski heeft problemen om de bal te vangen. Domagalski passt de bal in één keer door. Hornes rent richting de bal. Hornes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Kokić probeert naar een medespeler te passen. Čalkić rent richting de bal. Čalkić speelt de bal door. Simionescu rent richting de bal. Simionescu schiet op doel. Peštek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mrkonja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hornes is nu in balbezit. Hornes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:6

62e minuut.
Mrkonja rent richting de bal. Mrkonja passt de bal met de wreef. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. Peštek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:7

66e minuut.
Šekularac is nu in balbezit. Mrkonja onderschept slim de pass. Mrkonja passt de bal met de wreef. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:8

67e minuut.
MacKintosh verovert de bal door een tackle van achteren. MacKintosh passt de bal zonder na te denken. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:9

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garašanin met een harde bal richting middenveld. van de Laak is nu in balbezit. Mrkonja rent richting de bal. Mrkonja geeft de bal voor. Peštek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Żywicki met een sublieme pass. Hornes is nu in balbezit. Hornes speelt de bal door. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokić is nu in balbezit. Mrkonja onderschept slim de pass. Mrkonja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:10

79e minuut.
Andrović passt de bal in één keer door. van de Laak bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Laak speelt de bal door. Hornes is nu in balbezit. Hornes schiet op doel. Peštek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:11

85e minuut.
Husejnović passt de bal zonder na te denken. van de Laak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van de Laak met een sublieme pass. Hornes rent richting de bal. Hornes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Mrkonja is nu in balbezit. Mrkonja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hornes de bal. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornes schiet op doel. Peštek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luka 6 - acko 0:12

89e minuut.
Klungelig pakt Żywicki de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andrović. Żywicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mrkonja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hornes kopt de bal weg. Garašanin heeft problemen om de bal te vangen. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luka 6 80%, acko 20%.
Luka 6 - acko 0:12