Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famozni Pingvini FK Velež 1922
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Uhoda is nu in balbezit. Uhoda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deljanin de bal. Pipzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipzović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Opačić is nu in balbezit. Klungelig pakt Murtić de bal. Dobrenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtić onderschept slim de pass. Murtić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stojimirović probeert naar een medespeler te passen. Šeperović rent richting de bal. Šeperović passt de bal zonder na te denken. Pipzović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipzović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mikavica speelt de bal door. Murtić rent richting de bal. Čenan verovert de bal door een tackle van achteren. Opačić verovert de bal door een tackle van achteren. Opačić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. Šeperović bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damjanac. Damjanac krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Batina probeert naar een medespeler te passen. Tešović is nu in balbezit. Tešović probeert naar een medespeler te passen. Murtić rent richting de bal. Murtić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - FK Velež 1922 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famozni Pingvini 50%, FK Velež 1922 50%.
Famozni Pingvini - FK Velež 1922 1:0

46e minuut.
Daar is Pipzović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Opačić onderschept slim de pass. Stojimirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija is nu in balbezit. Budija schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Opačić passt de bal zonder na te denken. Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikavica geeft een lange en hoge pass. Murtić is nu in balbezit. Murtić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Stambolija geeft een hoge lob. Inworp. Džubur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Opačić rent richting de bal. Opačić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Budija bereikt de bal nog maar net als eerste. Budija speelt de bal door. Pipzović rent richting de bal. Pipzović haalt uit met een fantastische trap. Deljanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šeperović geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Kezunović de bal. Pipzović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Famozni Pingvini - FK Velež 1922 1:1

89e minuut.
Mučibabić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tetum komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famozni Pingvini 37%, FK Velež 1922 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Famozni Pingvini - FK Velež 1922 1:1