Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-10-06 19:19
  • Competitiewedstrijd: 3. Liga.05
  • Stadion: acko Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 8362
acko Crveni Šumari
sa 2 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 20.3
redelijk Schieten matig
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Mrdić geeft een lange en hoge pass. Zelenika rent richting de bal. Met opzet legt Šinor zijn tegenspeler op de grond. Šinor is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

9e minuut.
Doeltrap. Hadžibegić trapt de bal weg. Rismondo kopt de bal weg. Mrkonja rent richting de bal. Mrkonja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Simionescu passt de bal in één keer door. Mrkonja rent richting de bal. Burina legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mrkonja raakt geblesseerd tijdens het duel. Mrkonja zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
van de Laak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brakić de bal. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu schiet op doel. Hadžibegić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Simionescu met een sublieme pass. Masović rent richting de bal. Mrkonja onderschept slim de pass. Mrkonja haalt uit met een fantastische trap. Esmić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Esmić geeft de bal voor. Inworp. Mrkonja met een snelle inworp. Husejnović is nu in balbezit. Husejnović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Husejnović kan de bal niet met de borst controleren. Rismondo verovert de bal door een tackle van achteren. Rismondo speelt de bal door. Simionescu rent richting de bal. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Zelenika speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łojek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Husejnović is nu in balbezit. Husejnović haalt uit met een fantastische trap. Hadžibegić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
acko - Crveni Šumari 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acko 24%, Crveni Šumari 76%.
acko - Crveni Šumari 1:0

49e minuut.
van de Laak met een sublieme pass. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Simionescu de bal. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Hadžibegić trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Husejnović de bal. Husejnović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Hadžibegić trapt de bal weg van het doel. Zelenika kopt de bal weg. Klungelig pakt Simionescu de bal. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. Hadžibegić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Żywicki passt de bal in één keer door. Mrkonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrkonja passt de bal in één keer door. Simionescu rent richting de bal. Simionescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Esmić trapt de bal weg. Żywicki kopt de bal weg. Zelenika rent richting de bal. Simionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Pjano bereikt de bal nog maar net als eerste. Żywicki onderschept slim de pass. Żywicki passt de bal zonder na te denken. Simionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. Hadžibegić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Łojek onderschept slim de pass. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Brakić verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkonja rent richting de bal. Mrkonja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
acko - Crveni Šumari 2:0

59e minuut.
Ruljić speelt de bal door. Klungelig pakt Pjano de bal. Simionescu onderschept slim de pass. Simionescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mrkonja verovert de bal door een tackle van achteren. Mrkonja geeft de bal voor. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu haalt uit met een fantastische trap. Hadžibegić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Łojek geeft een hoge lob. Mrkonja bereikt de bal nog maar net als eerste. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
acko - Crveni Šumari 3:0

87e minuut.
Silajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek verovert de bal door een tackle van achteren. Łojek probeert naar een medespeler te passen. Simionescu is nu in balbezit. Simionescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
acko - Crveni Šumari 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: acko 19%, Crveni Šumari 81%.
acko - Crveni Šumari 4:0