Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Famozni Pingvini Radoja
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22.7
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Novoselić rent richting de bal. Novoselić geeft een hoge lob. Lapčić kopt de bal weg. Prce is nu in balbezit. Prce haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 0:1

5e minuut.
Mikavica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiš onderschept slim de pass. Mekiš geeft de bal voor. Prce is nu in balbezit. Prce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zika geeft een lange en hoge pass. Lapčić heeft problemen om de bal te vangen. Prce rent richting de bal. Prce haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Deljanin de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Čolan met een sublieme pass. Murtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtić onderschept slim de pass. Murtić draait met de bal, schiet en ... Bolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Kezunović is nu in balbezit. Mekiš verovert de bal door een tackle van achteren. Prce is nu in balbezit. Prce schiet op doel. Čolan bokst de bal weg. Prce is nu in balbezit. Prce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 0:2

33e minuut.
Abdić speelt de bal door. Soldo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kezunović de bal. Prce verovert de bal door een tackle van achteren. Prce haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 0:3

39e minuut.
Opačić is nu in balbezit. Opačić probeert naar een medespeler te passen. Murtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtić schiet op doel. Bolić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 1:3

42e minuut.
Novoselić speelt de bal door. Lapčić is nu in balbezit. Damjanac maakt een afschuwelijke overtreding. Lapčić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soldo met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Novoselić met een sublieme pass. Zika rent richting de bal. Met opzet legt Tetum zijn tegenspeler op de grond. Tetum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famozni Pingvini 61%, Radoja 39%.
Famozni Pingvini - Radoja 1:3

48e minuut.
Zika onderschept slim de pass. Zika passt de bal met de wreef. Prce bereikt de bal nog maar net als eerste. Prce draait met de bal, schiet en ... Čolan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 1:4

49e minuut.
Mekiš rent richting de bal. Mekiš passt de bal zonder na te denken. Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Opačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Opačić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 2:4

59e minuut.
Soldo kopt de bal weg. Batina rent richting de bal. Novoselić onderschept slim de pass. Mekiš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mikavica kopt de bal weg. Klungelig pakt Kezunović de bal. Kezunović geeft een lange en hoge pass. Murtić bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtić schiet op doel. Bolić bokst de bal weg. Daar is Maksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Famozni Pingvini - Radoja 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Famozni Pingvini 59%, Radoja 41%.
Famozni Pingvini - Radoja 3:4