Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mršavi Pingvini OFK Lavovi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.9
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Šeper verovert de bal door een tackle van achteren. Šeper passt de bal in één keer door. Pramenko rent richting de bal. Krajišnik onderschept slim de pass. Krajišnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Šeper passt de bal in één keer door. Krajišnik is nu in balbezit. Malbaša rent richting de bal. Krajišnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krajišnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mršavi Pingvini - OFK Lavovi 1:0

22e minuut.
Mumović probeert naar een medespeler te passen. Pramenko is nu in balbezit. Pramenko probeert naar een medespeler te passen. Kalezić is nu in balbezit. Kalezić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rahić rent richting de bal. Rahić geeft de bal voor. Kadović kopt de bal weg. Daar is Kalezić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalezić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mršavi Pingvini - OFK Lavovi 1:1

43e minuut.
Šaranović kopt de bal weg. Rahić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bavrk. Bavrk krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kadović is nu in balbezit. Adnanjahić verovert de bal door een tackle van achteren. Adnanjahić geeft de bal voor. Krajišnik rent richting de bal. Krajišnik haalt uit met een fantastische trap. Tarčin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mršavi Pingvini 46%, OFK Lavovi 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mršavi Pingvini - OFK Lavovi 1:1

54e minuut.
Šeper verovert de bal door een tackle van achteren. Šeper speelt de bal door. Šabić bereikt de bal nog maar net als eerste. Krajišnik onderschept slim de pass. Krajišnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mršavi Pingvini - OFK Lavovi 2:1

57e minuut.
Lapčić geeft een hoge lob. Daar is Basta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basta passt de bal met de wreef. Mumović rent richting de bal. Mumović geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pramenko verovert de bal door een tackle van achteren. Pramenko speelt de bal door. Velić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalezić onderschept slim de pass. Kalezić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mršavi Pingvini - OFK Lavovi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mršavi Pingvini 61%, OFK Lavovi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mršavi Pingvini - OFK Lavovi 2:2